Header: L'Estació Espai Jove

L'Estació Espai Jove

Xarxes: Joventut

Xarxes: L'Estació Espai Jove

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Els concerts de Maria Hein i Selva Nua donaran el tret de sortida a la 36a edició del Mostrar’t de L’Estació Espai Jove

La mostra acollirà quatre noves propostes artístiques i s’inaugurarà aquest dissabte, dia 21 de gener, a les 12 h, a l’exterior de l’equipament

Cartell de presentació de Mostrar't i imatges promocionals de Selva Nua i de Maria Hein

L’Estació Espai Jove de Girona celebrarà a partir d’aquest dissabte la 36a edició del Mostrar’t. Per inaugurar la mostra, i en col·laboració amb el Festival Neu!, el dia 21 de gener, a les 12 h, l’equipament acollirà els concerts de Maria Hein i Selva Nua. La iniciativa va néixer el 2007 amb l’objectiu de donar un impuls a les persones joves creatives en l’àmbit de les arts plàstiques de la ciutat i rodalia.

El Mostra'rt és un projecte molt consolidat i que té un gran èxit any rere any, que permet oferir un espai al jovent creador de la nostra ciutat”, ha assegurat la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Girona, Annabel Moya, qui ha posat en valor “les sinergies entre el Festival Neu! i L'Estació Espai Jove”.

Aquesta nova edició oferirà quatre propostes artístiques diferenciades, relacionades amb disciplines artístiques diverses. La primera, del 24 de gener al 24 de febrer, tractarà sobre fotografia i intel·ligència artificial de la mà de Marc Puerto; la segona, del 28 de febrer al 31 de març, serà sobre moda i anirà a càrrec d’Aina Hueto; de l’11 d’abril al 12 de maig s’oferirà una mostra d’aquarel·la amb Núria Batllor i, finalment, es farà una exposició col·lectiva pluridisciplinar amb les artistes Linette Mensen, Dani Cumpa i Laura Torres del projecte La Mosquitera, del 16 de maig al 16 de juny de 2023.

Quant a la inauguració del Mostrar’t, l’activitat comptarà amb els concerts de Maria Hein i Selva Nua. D’una banda, Maria Hein presentarà Continent i contingut, el seu disc debut, una proposta càlida que equilibra la solemnitat i el so impol·lut de totes les seves cançons, una mescla de senzillesa i nostàlgia, amb la pinzellada imbatible de la naturalesa balear.

De l’altra banda, Selva Nua combina una sonoritat pop amb influències soul i picades d’ullet a la música lo-fi, i ho acompanya de lletres introspectives i evocadores; melodies singulars, diferents i sorprenents; sintetitzadors nostàlgics; guitarres mesurades, o línies de baix emblemàtiques i bateries tenaces.

L’entrada a totes les activitats serà gratuïta. Podeu ampliar la informació al web de L’Estació Espai Jove

Cartell de presentació del Mostrar’t
Tornar