Header: Subvencions

Subvencions, beques i ajuts

Ruta de navegació

Subvencions, beques i ajuts

En aquesta pàgina trobareu una relació actualitzada de les subvencions i altres ajuts que l'Ajuntament de Girona té previst de convocar durant l’exercici pressupostari, amb la indicació de l’objecte o finalitat i la descripció de les condicions per ser-ne beneficiari.

La relació de convocatòries s'ha organitzat en funció dels destinataris de la subvenció i/o de l'àmbit d'actuació.

 

Publicador de continguts

Suport a la creació de La Marfà (modalitat D) 2022. Orquestra resident

Pendent de convocatòria Termini obert Resolució Convocatòria tancada
El programa consisteix en la selecció d’una formació orquestral de música moderna (big band) que rebrà suport econòmic per realitzar, durant tres anys, un projecte de creació i residència a La Marfà - Centre de Creació Musical. La residència passa per convertir La Marfà en l’espai d’assaig i creació dels diferents programes anuals que la formació desenvolupi.

El termini de presentació de sol·licituds és del 24 d'octubre al 14 de novembre de 2022.

La informació d'aquesta pàgina és un resum i té un caràcter merament informatiu.  Cal que el sol·licitant consulti les bases i la convocatòria específica.

Bases i convocatòria pel trienni 2023-2025

La convocatòria d'Ajuts per a formar part del programa d’Orquestra Resident de La Marfà forma part de la modalitat D del Programa de suport a la creació de La Marfà pel trienni 2023-2025.

El programa consisteix en la selecció d’una formació orquestral de música moderna que rebrà suport econòmic per realitzar, durant tres anys, un projecte de creació i residència a La Marfà- Centre de Creació Musical. La residència passa per convertir La Marfà en l’espai d’assaig i creació dels diferents programes anuals que la formació desenvolupi.

Beneficiaris

Solistes o formacions musicals (persones físiques o jurídiques) vinculades a les comarques gironines que presentin temes de creació pròpia de qualsevol gènere o estil. 

Quantia de la subvenció

La dotació màxima destinada als ajuts per formar part del programa d’Orquestra Resident de La Marfà - Centre de Creació Musical és de 10.000 € anuals (30.000 € pel conjunt de les tres anualitats 2023, 2024 i 2025).

Contacte

Per a resoldre dubtes sobre les sol·licituds adreceu-vos a lamarfa@ajgirona.cat

Bases en català al BOP núm. 63 - Data: 31/03/2022
Bases en castellà
Convocatòria en català. Trienni 2023-2025
Convocatòria en castellà. Trienni 2023-2025
Extracte de la convocatòria al BOP núm. 202 del 21/10/2022

Tornar