Header: Policia Municipal

Policia municipal

Policia Municipal de Girona

Policia Municipal de Girona

Cap de la policia:
Joan Jou Matamala

Adreça:
C. Bernat Bacià, 4
17001 - GIRONA

Telèfons:
092 
972 419 092 (des de fora de Girona)

Cita prèvia:
Cal demanar cita prèvia per a denúncies i gestions amb la policia municipal.

Web:
www.girona.cat/policia

Avisos i suggeriments:
Per avisos i suggeriments podeu utilitzar la Bústia d'Avisos de l'Ajuntament de Girona.

Xarxes: Policia municipal

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Detenen un menor d'edat com a presumpte autor d'un robatori amb violència i intimidació per una estrebada

La Policia Municipal va localitzar el delinqüent acompanyat d'un altre menor i d'un home de 24 anys amb una ordre de detenció pendent.

La Policia Municipal de Girona va detenir als voltants de les onze de la nit de dissabte passat, dia 25 de febrer, un menor d’edat, veí de Girona, com a presumpte autor d’un robatori amb violència i intimidació al barri de la Devesa de la ciutat.

Els fets van passar cap a les onze de la nit del dissabte dia 25, quan la Central de Coordinació de la Policia Municipal va rebre una trucada al 092 alertant que, en un carrer del barri de la Devesa, una parella acabava de ser víctima d’una estrebada. Immediatament es van adreçar fins allà dues dotacions policials que, en arribar, van localitzar una dona i un home que acabaven de ser víctimes d’un robatori amb força. La parella va explicar que estaven passejant per un carrer proper al parc de la Devesa quan, de sobte, un noi jove va estirar la bossa de mà que la dona portava penjada a l’espatlla. Com a conseqüència, la víctima va caure d’esquena al terra i l’home, que hi anava agafat, també.

Després de refer-se, les dues víctimes van començar a córrer darrere el delinqüent que fugia amb un altre noi que l’estava esperant uns metres més avall. Gràcies a la col·laboració ciutadana, la Policia Municipal de Girona va saber que dos nois havien sortit corrent en direcció al parc de la Devesa i que un d’ells s’havia amagat dins la jaqueta una bossa de mà.

Els policies van iniciar una recerca pels voltants i van localitzar un grup de nois entre els quals hi havia l’autor de l’estrebada, acompanyat d’un altre menor escapolit d’un centre de menors i d’un jove de 24 anys, Oscar O. G., que tenia una ordre de detenció, tots tres veïns de Girona.

Per tot plegat, els agents van detenir el menor d’edat com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència; Oscar O.G, de 24 anys, per una ordre pendent de detenció, i van traslladar l’altre menor al centre d’on es va escapolir.

Les dues víctimes van ser assistides a un centre mèdic per lesions lleus.
 

Tornar
— 35 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 35 de 160 resultats.