Header: Policia Municipal

Policia municipal

Policia Municipal de Girona

Policia Municipal de Girona

Cap de la policia:
Joan Jou Matamala

Adreça:
C. Bernat Bacià, 4
17001 - GIRONA

Telèfons:
092 
972 419 092 (des de fora de Girona)

Cita prèvia:
Cal demanar cita prèvia per a denúncies i gestions amb la policia municipal.

Web:
www.girona.cat/policia

Avisos i suggeriments:
Per avisos i suggeriments podeu utilitzar la Bústia d'Avisos de l'Ajuntament de Girona.

Xarxes: Policia municipal

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Resultat de les diferents actuacions de control i vigilància de venta d'alcohol a menors

La Policia Municipal de Girona va detectar a través de les xarxes socials que diversos locals d'oci nocturn de la ciutat oferien festes d'alcohol adreçades a menors d'edat.

La Policia Municipal de Girona va detectar a través de les xarxes socials que divendres passat, coincidint amb la festa comercial “Black Friday”, diversos locals d’oci nocturn de la ciutat oferien festes d’alcohol adreçades a menors d’edat.

Per aquesta raó, la Policia Municipal de Girona va realitzar el mateix divendres diferents actuacions de control i vigilància a diversos locals d’oci nocturn, amb la finalitat de detectar si aquests oferien alcohol a menors d’edat. El resultat del dispositiu va ser que es va detectar que un local d’oci ubicat al barri de la Devesa incomplia una sèrie de normatives.

Per tot això, es va aixecar una acta al local per tenir la porta d’emergència bloquejada, per no exercir correctament el dret d’admissió, subministrar alcohol a tres menors, permetre la compra de tabac de màquina expenedora a un menor i exercir una activitat diferent a la que consta a la llicència. 

Tornar
— 35 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 35 de 160 resultats.