Header: Policia Municipal

Policia municipal

Policia Municipal de Girona

Policia Municipal de Girona

Cap de la policia:
Joan Jou Matamala

Adreça:
C. Bernat Bacià, 4
17001 - GIRONA

Telèfons:
092 
972 419 092 (des de fora de Girona)

Cita prèvia:
Cal demanar cita prèvia per a denúncies i gestions amb la policia municipal.

Web:
www.girona.cat/policia

Avisos i suggeriments:
Per avisos i suggeriments podeu utilitzar la Bústia d'Avisos de l'Ajuntament de Girona.

Xarxes: Policia municipal

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Policia Municipal de Girona deté dues persones com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força

La policia va enxampar els lladres "in fraganti" quan ja havien fet el mètode "butró" per accedir dins el bar . Els presumptes autors seran imputats per 5 delictes més, gracies a posteriors investigacions.

La Policia Municipal de Girona va detenir la matinada del 12 de juny, a dos quarts de cinc, Calin Ciprian V., de 35 anys i veí de Maçanet de la Selva, i Anatolie P., de 33 anys i veí de Sabadell, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Els fets van passar quan un ciutadà va alertar una patrulla formada per dos agents de la Policia Municipal, que es trobava al passeig d’Olot fent tasques de vigilància i seguretat ciutadana. La persona va informar que havia vist sortir un home de l’interior de l’armari dels comptadors de la comunitat d’un immoble del carrer dels Bastiments.

Seguidament, els policies van entrar a aquesta comunitat i, quan van obrir la porta de l’armari dels comptadors, van veure que a dins hi havia tot d’eines de paleta i restes de runes procedents d’un forat a la paret. Per mitjà d’aquest forat, que encara no estava acabat, s’hauria pogut accedir a l’establiment del costat. Davant la sospita que es tractés d’un robatori pel sistema del butró, els agents van demanar més reforços per començar la recerca del sospitós, del qual se sospitava que podria estar amagat per les rodalies.

Seguidament, fins al lloc dels fets s’hi van adreçar unitats de la Policia Municipal i dels Mossos d’Esquadra. La recerca va finalitzar quan dos agents de la Policia Municipal van localitzar dos homes amagats darrere d’una columna del segons pis de l’edifici. Els sospitosos, que anaven bruts de pols i ciment, en veure els agents de la policia, no van oposar cap resistència.

Davant d’aquests fets, els agents van detenir Calin Ciprian V, de 35 anys i veí de Maçanet de la Selva, i Anatolie P, de 33 anys i veí de Sabadell, tots dos amb diversos antecedents penals, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Un cop lliurats el detinguts, la Unitat d’Investigació de Mossos d’Esquadra, els ha relacionat amb 5 delictes més de robatori amb força. Aquests delictes que ara se’ls imputen s’haurien produït el 22 de febrer en una perfumeria de Girona, el 21 de març en un estanc de Girona, el 22 d’abril en un bar de Girona, el 15 de maig en un bar de Salt i el 16 de maig en una farmàcia de Girona. 

Tornar
— 35 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 35 de 160 resultats.