Header: Policia Municipal

Policia municipal

Policia Municipal de Girona

Policia Municipal de Girona

Cap de la policia:
Joan Jou Matamala

Adreça:
C. Bernat Bacià, 4
17001 - GIRONA

Telèfons:
092 
972 419 092 (des de fora de Girona)

Cita prèvia:
Cal demanar cita prèvia per a denúncies i gestions amb la policia municipal.

Web:
www.girona.cat/policia

Avisos i suggeriments:
Per avisos i suggeriments podeu utilitzar la Bústia d'Avisos de l'Ajuntament de Girona.

Xarxes: Policia municipal

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona fa retirar la vuitantena de vehicles abandonats de les Pedreres, els Caputxins i Girona Est

El consistori ha enviat diferents requeriments a les persones propietàries i alguns vehicles ja han estat retirats per aquestes. La recollida de vehicles abandonats a la via pública pot comportar una taxa de fins a 577 euros i de moment la grua municipal ja n’ha retirat 24 en aquesta zona

Font: Ajuntament de Girona. CRDI (Fons El Punt – Dani Vila)

L’Ajuntament de Girona fa retirar la vuitantena de cotxes abandonats que hi ha en diferents punts de les Pedreres, els Caputxins i Girona Est. Es tracta de vehicles que estan aparcats a un lloc no permès de l’espai públic o bé estan ben aparcats però fa molt de temps que estan en aquell mateix punt. Davant d’aquests motius, des del consistori s’han realitzat diferents requeriments a les persones propietàries perquè els retirin. Cal tenir en compte que la recollida de vehicles abandonats a la via pública comporta una taxa de fins a 577 euros. 

Amb aquesta actuació endrecem els barris i dignifiquem el patrimoni natural que ofereixen als gironins i gironines”, ha afirmat la tinenta d’alcaldia i regidora de Transició Ecològica i Transformació Urbana de l’Ajuntament de Girona, Cristina Andreu Displas. 

Després dels requeriments, alguns dels vehicles ja han estat retirats per als mateixos propietaris i propietàries, però d’altres encara persisteixen en el mateix punt. En aquests casos, després del temps d’espera que preveu l’ordenança, la grua els retirarà de forma progressiva. De moment, ja s’han retirat 24 vehicles.

L’objectiu d’aquest procediment és netejar aquests punts de les Pedreres, els Caputxins i Girona Est que s’han convertit en abocadors i que suposen un problema de salubritat i a la vegada un risc d’incendi.  

D’altra banda, el consistori recalca que en cas de voler desprendre’s del vehicle, és obligatori portar-lo a un centre de desballestament, on et poden donar un import econòmic a canvi. Una altra opció és comunicar la renúncia del vehicle i cedir-lo a l’Ajuntament, qui s’encarregarà de desballestar-lo. En aquest cas, s’ha de fer constar la matrícula, la marca, el model i on es troba estacionat el vehicle i el consistori es farà càrrec de les despeses de trasllat al dipòsit de vehicles, de donar-lo de baixa a la Prefectura Provincial de Trànsit i del mateix Ajuntament i del desballestament.

Tornar
— 35 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 35 de 162 resultats.