Header: Policia Municipal

Policia municipal

Policia Municipal de Girona

Policia Municipal de Girona

Cap de la policia:
Joan Jou Matamala

Adreça:
C. Bernat Bacià, 4
17001 - GIRONA

Telèfons:
092 
972 419 092 (des de fora de Girona)

Cita prèvia:
Cal demanar cita prèvia per a denúncies i gestions amb la policia municipal.

Web:
www.girona.cat/policia

Avisos i suggeriments:
Per avisos i suggeriments podeu utilitzar la Bústia d'Avisos de l'Ajuntament de Girona.

Xarxes: Policia municipal

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Policia Municipal de Girona inicia una campanya per reduir els accidents amb patinet elèctric

Durant les properes setmanes es realitzaran controls informatius sobre la normativa de circulació dels vehicles de mobilitat personal

La Policia Municipal de Girona inicia avui una campanya per reduir els accidents amb patinet elèctric i la resta de vehicles de mobilitat personal (VMP) a la ciutat. D’acord amb l’ordenança de mobilitat, aquests tipus d’aparells només poden circular per vies ciclistes i per la calçada de vies amb prioritat per a vianants (Zona 30 i Zona 20) seguint sempre el sentit de circulació de cada via. A més, no poden superar els 20 km/h, només pot viatjar una persona per vehicle i es recomana portar casc de protecció.

Durant les primeres setmanes de la campanya, la Policia Municipal de Girona realitzarà controls per informar sobre la normativa. A més, es repartiran fulls informatius sobre els principals ítems que s’han de tenir en compte per diferents equipaments, com centres cívics, centres educatius i l’Ajuntament. 

Tot seguit, es duran a terme controls específics per denunciar les persones infractores i així rebaixar les infraccions que es cometen amb aquest tipus de vehicle i els accidents. Cal destacar que el 2020 es van registrar a la ciutat de Girona 27 accidents amb 0 atropellaments; el 2021, 33 accidents amb 2 atropellaments; el 2022, 71 accidents, amb 5 atropellaments, i el 2023, des de gener fins a abril, 28 accidents amb 2 atropellaments. 

Full informatiu sobre la circulació amb vehicles de mobilitat personal
Tornar
— 35 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 35 de 159 resultats.