Header: Policia Municipal

Policia municipal

Policia Municipal de Girona

Policia Municipal de Girona

Cap de la policia:
Joan Jou Matamala

Adreça:
C. Bernat Bacià, 4
17001 - GIRONA

Telèfons:
092 
972 419 092 (des de fora de Girona)

Cita prèvia:
Cal demanar cita prèvia per a denúncies i gestions amb la policia municipal.

Web:
www.girona.cat/policia

Avisos i suggeriments:
Per avisos i suggeriments podeu utilitzar la Bústia d'Avisos de l'Ajuntament de Girona.

Xarxes: Policia municipal

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Policia Municipal de Girona deté el presumpte autor de la crema de contenidors al barri de Santa Eugènia    

Entre el 24 de febrer i el 10 d'abril va incendiar un total de set cubells i va produir danys a l'asfalt. Els agents han portat a terme una investigació durant un mes i mig que ha permès identificar el culpable del delicte.

La Policia Municipal de Girona ha detingut aquest matí el presumpte autor de la crema de contenidors que ha tingut lloc al barri de Santa Eugènia durant les últimes setmanes. Es tracta d'un veí de Girona, resident al mateix barri de Santa Eugènia, de 69 anys i de qui no consten antecedents policials.

El detingut va provocar incendis en un total de set contenidors ubicats en diferents punts del carrer de les Agudes entre el 24 de febrer i el 10 d'abril. El foc va causar danys també a l'asfalt del voltant dels cubells. 

Arran dels fets, i després de detectar que efectivament s’havia registrat un augment de crema de contenidors al barri de Santa Eugènia, la Policia Municipal va iniciar una investigació que, després d'un mes i mig aproximadament, ha acabat amb la detenció de l'autor dels fets. Durant aquest temps, la Policia ha constatat que el detingut operava sempre de la mateixa manera: s'apropava als contenidors i, quan no se sentia observat, encenia un paper que introduïa als contenidors.

La crema de contenidors, més enllà dels danys materials, havia ocasionat una evident alarma social a Santa Eugènia. Per això ha sigut prioritari investigar el cas fins a trobar-ne el responsable, per això vull felicitar la Policia Municipal per el resultat aconseguit després de setmanes de feina. Confiem que ara millorarà la tranquil·litat en aquest aspecte, i continuarem treballant per millorar la seguretat en el seu conjunt a Santa Eugènia”, ha assegurat el regidor de Seguretat i Neteja i Recollida de Residus de l’Ajuntament de Girona, Eduard Berloso.

La valoració dels danys causats als contenidors s'ha estimat en 5.878, 20 euros.

Tornar
— 35 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 35 de 159 resultats.