Header: Policia Municipal

Policia municipal

Policia Municipal de Girona

Policia Municipal de Girona

Cap de la policia:
Joan Jou Matamala

Adreça:
C. Bernat Bacià, 4
17001 - GIRONA

Telèfons:
092 
972 419 092 (des de fora de Girona)

Cita prèvia:
Cal demanar cita prèvia per a denúncies i gestions amb la policia municipal.

Web:
www.girona.cat/policia

Avisos i suggeriments:
Per avisos i suggeriments podeu utilitzar la Bústia d'Avisos de l'Ajuntament de Girona.

Xarxes: Policia municipal

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Tancament d'alguns aparcaments de la ciutat per les Fires de Sant Narcís

Alguns aparcaments de la ciutat es tancaran abans i durant les Fires per diferents usos. A continuació detallem els aparcaments i dates de tancament:

  • Aparcament de Pedret, del 14 d’octubre al 8 de novembre per instal·lar-hi el campament dels firaires. Es reobrirà el 9 de novembre.
  • Aparcament de Berenguer Carnicer (meitat sud), del 24 d’octubre al 4 de novembre per instal·lar-hi les taules informatives de diferents entitats. Es reobrirà el 4 de novembre, a partir dels 8 h.
  • Aparcament de les Ribes del Ter, el 19 i 22 d'octubre per ubicar-hi el mercat setmanal; i del 24 d’octubre al 4 de novembre com a zona de seguretat de les Fires.
  • Aparcament de sorra de l’Auditoridel 19 d’octubre, a partir de les 15 h, i fins al 6 de novembre pel muntatge del circ. Es reobrirà el 7 de novembre.

Les dates de tancament preveuen el buidatge dels espais, les tasques de neteja tant pel muntatge com pel desmuntatge, així com les activitats programades per fires.

Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal.

Us recordem que podeu seguir les incidències a través del canal de RSS. Pel Twitter de l’Ajuntament amb l’etiqueta #incidències i pel web www.girona.cat/incidencies i ara també a través del Telegram de l’Ajuntament de Girona.

Tornar