Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona presenta avui la publicació "Col·lecció de fotografia contemporània 2004 – 2016"

La iniciativa està emmarcada dins del 20è aniversari del Centre de Recerca i Difusió de la Imatge del consistori.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el regidor de Cultura, Carles Ribas, i el cap de Gestió Documental, Arxiu i Publicacions de l’Ajuntament de Girona, Joan Boadas, presentaran aquesta tarda, a l’Arxiu Municipal de Girona, la publicació Col·lecció de fotografia contemporània 2004 – 2016, aprofitant la celebració del 20è aniversari del Centre de Recerca i Difusió de la Imatge (CRDI) de l’Ajuntament de Girona.

La publicació és una selecció de l’obra de 15 fotògrafs, gràcies a la qual s’ha creat la Col·lecció de Fotografia Contemporània del CRDI: Josep M. Oliveras; Jordi S. Carrera; Vari Caramés; Antonio Júlio Duarte; Manel Armengol; Joan Fontcuberta; Carlos Pérez Siquier; Txema Salvans; Bleda y Rosa; Isabel Muñoz; Ferran Freixa; Manolo Laguillo; Marcel Font; Juan Manuel Castro Prieto, i Israel Ariño.

La creació d’aquesta col·lecció de fotografia respon al propòsit original d’aplegar obra de fotògrafs i fotògrafes contemporanis que es poguessin vincular a la ciutat i formava part dels objectius generals del CRDI, creat el setembre de 1997 amb la missió de conèixer, protegir, fomentar, oferir i divulgar a la ciutadania el patrimoni documental en imatge a la ciutat de Girona. Des del CRDI es té la voluntat de continuar incrementant aquesta col·lecció per aconseguir tenir una mostra dels treballs dels autors més rellevants de la nostra contemporaneïtat.  

Aquesta publicació també ha donat lloc a un nou recurs web, disponible a http://www.girona.cat/sgdap/movio6/

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.