Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

La convocatòria per presentar projectes per participar a "Girona, Temps de Flors" del 2018 estarà oberta fins al 31 de gener

La 63a edició de l'exposició de flors, monuments, patis i jardins tindrà lloc del 12 al 20 de maig del 2018.

“Girona, Temps de Flors” és una mostra floral que promou la societat civil i que es porta a terme amb voluntaris, entitats associatives de Girona i l’Ajuntament de Girona, en espais emblemàtics i monumentals de la ciutat, tant públics com d’entitats cíviques, religioses o estrictament de caràcter residencial privat.

És caracteritza essencialment pel caràcter voluntari de les persones i entitats que participen en la creació i execució dels espais expositius.

Les bases i la convocatòria per participar a la 63a edició de "Girona, Temps de Flors" es varen aprovar per Decret d'Alcaldia el passat 10 de novembre de 2017. El 2018 "Girona, Temps de Flors" se celebrarà del 12 al 20 de maig.

Totes les persones físiques, entitats sense ànim de lucre i institucions interessades podran participar, amb caràcter de voluntarietat, per la creació, disseny i realització d’espais expositius en el marc de la mostra floral “Girona, Temps de Flors”.

Podeu consultar tota la informació per participar-hi l'espai de Participants del web www.gironatempsdeflors.cat

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.