Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Se celebra la primera edició dels premis de la Nit del Comerç de Girona

L'acte ha tingut lloc al Saló de Descans del Teatre Municipal i ha comptat amb l'assistència de comerciants de la ciutat i professionals del sector.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana Yanes, han participat a la primera edició dels premis de la Nit del Comerç a Girona, organitzats per l’Ajuntament de Girona i que es va celebrar ahir al Saló de Descans del Teatre Municipal de Girona. 

Aquests premis tenen un doble objectiu: d’una banda, reconèixer i promocionar els empresaris i comerços del teixit comercial de la ciutat que contribueixen a fer créixer el model de comerç de proximitat i de qualitat de la ciutat i, de l’altra, homenatjar les associacions de comerciants per la tasca que desenvolupen dia a dia. 

Els premis estan destinats a premiar les millors iniciatives comercials i com a activitat de foment i promoció de les activitats econòmiques de la ciutat i la posada en valor dels professionals del comerç que treballen per fer d’aquest sector un referent de qualitat. També tenen la funció de reconèixer i incentivar la participació d’iniciatives empresarials que per les seves característiques es poden considerar exemples per un teixit econòmic dinàmic i competitiu. 

Les categories dels guardons i els premiats són següents: 

  • Premi Avantguarda: Comunal Store
  • Premi Ambaixador de Girona: Joieria Pere Quera
  • Premi Dinamització:

Associació de Comerciants del Carrer Carme i Vista Alegre
Associació de Comerciants de Santa Eugènia de Ter
Associació de Veïns i Comerciants de Sant Fèlix
Associació de Botiguers, Industrials i Veïns del Carrer Ballesteries
Associació de Comerciants de la Devesa
Associació de Comerciants Zona U
Girona Centre Eix Comercial

  • Premi Disseny d’interiors (premi proposat per la Demarcació de Girona del Col·legi Oficial de Decoradors i Dissenyadors d’Interiors): Doble D!
  • Premi comerç verd: Cooperativa El Rebost
  • Premi Trajectòria:

25 anys: Recorda-te’n; Taller de restauració de la Cort Reial; Torrons Candela; La rellotgeria; Fruiteria Sant Narcís; Electrodomèstics Casellas; El Firalet
50 anys: Estanc 18; Farmàcia Ciurana; Forn Roca
75 anys: Puig Giralt; Cristalleria Sala
Els tres establiments més antics de Girona: Casa Llapart (170 anys); Ferros d’Art Cadenas (167 anys); Can Pujadas (154 anys)

  • Premi Especial Singular: Discos Coll 
  • Premi Especial Soc Girona: Fina Manich (botiga Zeppelin) 

Els trofeus han estat elaborats i creats per l’artista Marta Salvador de l’Agrupació d’Artistes La Volta. 

Durant l’acte es va pronunciar la ponència “Emociona’m i et compraré”, a càrrec d’Andreu March, expert d’ESCODI (Escola Superior de Comerç i Distribució). March va parlar sobre els perfils del nou consumidor i va donar eines i idees per tal d’adaptar les estratègies de venda a les noves tendències del client. 

La vetllada, que va estar conduïda per la periodista Ester Bertran, ha estat, a més d’un acte de reconeixement a la bona tasca del comerç de la ciutat, un espai de trobada entre comerciants i professionals del sector. Un altre dels objectius de la Nit del Comerç és facilitar el contacte entre aquests agents per intercanviar idees i experiències en un ambient distès que els doni l’ocasió de trobar-se conjuntament en un sol espai. 

“Facilitar les eines perquè el sector es conegui o es retrobi retroalimenta l’excel·lència comercial de Girona i ens fa créixer a nivell personal i professional”, va comentar la regidora Glòria Plana Yanes. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.