Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona acollirà el Catalunya Stars de patinatge artístic aquest dissabte

La competició es farà al Pavelló Municipal Girona-Fontajau i començarà a les 18 h.

El Pavelló Municipal Girona-Fontajau acollirà aquest dissabte a partir de les 18 h el Catalunya Stars de patinatge artístic. La tinenta d’alcaldia i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs; el president de la Federació Catalana de Patinatge, Ramon Basiana, el representant territorial de la Secretaria General de l’Esport, Josep Pujols, i el president del Comitè Català de Patinatge Artístic, Eduard Casals, han presentat la competició aquesta tarda. 

Catalunya Stars és un espectacle amb els millors patinadors individuals i de grups de xou catalans, tant en categoria masculina com femenina, que té com a objectiu escollir el millor de tres equips competidors. Un jurat professional, format per tres jutges internacional, i un jurat popular, format pel públic assistent, puntuaran les actuacions dels patinadors que es dividiran en tres equips (de 76 integrants cadascun) per lluitar per aconseguir els premis de la competició. 

La regidora Isabel Muradàs s’ha mostrat agraïda i il·lusionada amb la iniciativa, que veu com “una oportunitat per convertir Girona en el centre del patinatge artístic i perquè la ciutat pugui gaudir dels millors patinadors i patinadores del país”. 

Hi participaran els membres de tots els podis sèniors de totes les especialitats dels campionats de Catalunya de patinatge artístic (individual, per parelles, solo dance, xous grans, xous petits, xous juvenils i quartets) i un grup de convidats format pels participants sènior i júnior catalans als campionat d’Europa i del món i els podis cadet i juvenil al campionat europeu. 

Recepció al CPA Girona

Aquest vespre la tinenta d’alcaldia i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs, també ha presidit la recepció al Club Patinatge Artístic Girona (CPA Girona) al Saló de Plens com a reconeixement al subcampionat del món de grups de xou que les patinadores gironines van aconseguir fa una setmana al Campionat del Món que es va disputar a Nanjing (la Xina). 

L’equip està format per les patinadores següents: Andrea Baena, Nadia Basaurit, Laura Bautista, Maria Carballo, Judit Esquinas, Nadia Fernandes, Maria Fina, Meritxell Font, Maria Font, Patricia Liberal, Clara Martín, Anna Mascaró, Neus Miquel, Laura Padrés, Sara Planas, Adriana Planella, Núria Presas, Íngrid Roca, Laia Solé, Júlia Sunyer, Mar Suy, Júlia Terradellas, Dèlia Valentí, Juliana Giovanardi i Laura Gómez. També han participat a la recepció l’entrenadora de l’equip Núria Solé; la presidenta del CPA Girona, Marta Ginès; el regidor d’Ocupació de l’Ajuntament de Girona, Joaquim Rodríguez; el president de la Federació Catalana de Patinatge, Ramon Basiana, el representant territorial de la Secretaria General de l’Esport, Josep Pujols, i tècnics i directius del club, a més de familiars de les patinadores. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.