Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona introdueix noves millores d'accessibilitat per arribar al camp de futbol del Girona FC

El servei de bus públic de freqüència de pas cada set minuts podrà arribar a la rotonda de Montilivi fins a l'inici del partit i, al finalitzar-se, 7 busos públics esperaran per la sortida dels espectadors. També hi haurà 320 places més d'aparcament per a motocicletes i els taxistes podran arribar per deixar passatgers a la rotonda d Montilivi.

L’Ajuntament de Girona introdueix noves mesures per facilitar l’accés al camp del Girona FC per al partit del dissabte 26 d’agost contra el Màlaga FC. El bus amb freqüència de pas cada 7 minuts, el qual té la ruta de Marquès de Camps, carrer Barcelona i l’estadi del Girona FC, arribarà a la rotonda de Montilivi des de dues hores i mitja abans fins a l’inici del partit. A l’últim partit, 1.300 persones utilitzaren el bus públic per arribar a l’estadi. La sortida dels aficionats del camp amb bus públic serà a la rotonda de Montilivi i hi haurà fins a 7 busos estacionats en direcció contrària a l’estadi des de la rotonda de Montilivi fins al carrer de Mas Barril mentre duri el partit i a punt per sortir a la seva finalització 20 minuts després, quan s’hagi evacuat el camp segons els temps que hi ha hagut en els últims partits. 

La tinenta d’alcaldia, i regidora d’Igualtat, Drets Socials, Treball, Joventut i Seguretat, Sílvia Paneque, considera que “el bus públic és una bona alternativa, perquè és eficient per qui vol anar al camp, i contribueix a ordenar l’entrada dels aficionats a l’estadi amb comoditat”. Aquest dissabte, per tant, es podrà arribar a la rotonda de Montilivi, a les portes del camp, fins just abans del partit en bus i no fins a trenta minuts abans tal com havia succeït fins ara. De la mateixa manera, els taxis com a servei públic, podran accedir-hi també a tothora per facilitar que la gent que ho vulgui utilitzi aquest mitjà de transport. El punt de referència de parada de taxi serà l’encreuament entre el carrer de la Riera Palagret i el carrer Mas Barril. A l’entorn de 20 minuts després de l’acabada del partit i amb l’estadi evacuat, els taxis també podran accedir fins a la rotonda de Montilivi. 

El tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà, ha volgut destacar que “estem fent millores importants en la mobilitat gràcies al que anem analitzant després de cada partit, amb l’objectiu de facilitar el màxim possible l’arribada dels aficionats a l’estadi, i amb l’acord del dispositiu de seguretat. D’aquesta manera cada vegada tenim un dispositiu més perfeccionat, que anirem adaptant sempre a les necessitats que puguin anar sorgint”. 

En el partit del dissabte passat del 19 d’agost entre el Girona FC i l’Atlètic de Madrid, es varen omplir les 300 places d’aparcament per a motocicletes que s’havien planificat, circumstància que convida a pensar que era necessari implementar-ne de noves per facilitar que la gent que va en moto pugui accedir al camp en comoditat. Tots aquests aparcaments contribueixen a alleugerir els dels cotxes i es millora la mobilitat. En el tram habilitat des de la travessia de Josep Maria Corredor fins al carrer de Puigsacalm s’amplia, en els dies de partit, fins al carrer de Francesc Romaguera amb 220 places més d’aparcaments per a motos, que s’afegeixen a les 150 ja existents. També s’ampliarà 100 metres, i per tant 100 places més, l’aparcament de motocicletes del carrer de la Riera Palagret. 

La tinenta d’alcaldia, Sílvia Paneque, ha manifestat que “aquestes millores d’accessibilitat dels aficionats, que l’experiència dels anteriors partits va permetent introduir, han estat implementades quan tenim el coneixement que la seguretat es podrà mantenir al màxim nivell, tal com la Policia Municipal i els Mossos d’Esquadra han garantit sempre”. Una altra de les mesures que l’Ajuntament de Girona inicia en aquest pròxim partit és l’habilitació de 25 places més de cotxes per a persones amb mobilitat reduïda, 20 de les quals a l’aparcament de la rotonda de Montilivi i 5 més a l’avinguda de Montilivi. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Girona garanteix que qualsevol persona amb targeta que acrediti mobilitat reduïda pugui arribar a les portes del camp.

 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.