Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Biblioteca Just M. Casero acull aquest estiu l'exposició vivencial "Shhh!... Contes de nit"

Les històries d'abans d'anar a dormir seran les protagonistes de la mostra d'enguany, que es podrà visitar fins al 14 d'octubre a la sala polivalent de l'equipament.

Si en edicions anteriors es va recrear l’univers d’alguns llibres de la literatura infantil com La ola, de Suzy Lee; Alícia al país de les meravelles, de Lewis Carroll, o El zoo d’en Pitus, de Sebastià Sorribas, aquest any, la Biblioteca Just M. Casero centra la seva exposició d’estiu en les històries explicades abans d’anar a dormir. Fins al 14 d’octubre, la sala polivalent de l’equipament municipal exposarà i posarà a l’abast dels visitants contes de bona nit, contes per foragitar la por de la foscor i dels monstres, contes de bells somnis, contes de llum i d’ombres, i també cançons de bressol. 

L’objectiu de l’exposició vivencial “Shhh!... Contes de nit” és presentar els llibres d’una manera sensible i sorprenent, de manera que la visita està especialment recomanada per a pares i mares i per a persones vinculades al món de l’educació. Els usuaris podran trobar propostes de lectura interessants i estratègies sobre com presentar-les als infants. 

La mostra es complementa amb la realització d’activitats paral·leles. En aquest sentit, les altres biblioteques de la ciutat compten també amb una selecció de llibres centrada en algun dels motius de l’exposició vivencial, així com amb diversos tallers sobre els contes de nit, conduïts per Sara Tornos. A més, després de les vacances d’estiu, els infants dels centres escolars del barri del Pont Major podran viure, novament, una visita dinamitzada de l’exposició.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.