Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Editor de continguts

L'Escola Municipal d'Humanitats proposa descobrir la Girona dels Bertrana amb una ruta literària

Durant l'activitat es recorren diferents indrets del Barri Vell relacionats amb textos i fragments de la vida de Prudenci i Aurora Bertrana.

La ruta literària d’aquest estiu a l’Escola Municipal d’Humanitats tindrà com a protagonistes Prudenci i Aurora Bertrana. L’activitat, programada en el marc de la celebració de l’Any Bertrana, es portarà a terme els dilluns 10, 17, 24 i 31 de juliol. La Ruta Bertrana, que està dinamitzada per l’historiador Xavier Carmaniu i l’actriu Cristina Cervià, té un preu d’11 euros i cal inscripció prèvia (www.girona.cat/aulaescriptura), ja que les places son limitades.

Aquesta edició proposa una visita als espais més emblemàtics de la ciutat de Girona a partir de les paraules de Prudenci i Aurora Bertrana. La ruta comença a la pujada de Sant Martí amb un fragment de Memòries fins al 1935, d’Aurora Bertrana i, després d’un recorregut que dura aproximadament una hora i mitja, acaba al carrer de Santa Clara amb una doble cita de l’emblemàtic discurs que va clamar Prudenci Bertrana com a president dels Jocs Florals de Girona del 1935.

A més d’oferir aquesta ruta, durant aquesta primavera l’Escola Municipal d’Humanitats també ha commemorat l’Any Bertrana amb un cicle de conferències coordinat per Mariàngela Vilallonga en el qual han participat noms destacats de la literatura catalana actual com Xavier Pla, Neus Real, Maria Barbal, Rosa Font, Màrius Serra o Adrià Pujol.
 

Tornar