Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Editor de continguts

Segon balanç de l'episodi de pluja intensa i calamarsa que va caure a Girona divendres 30 de juny

Els casals d'estiu i la resta d'activitats previstes en equipaments i instal·lacions municipals han pogut portar-se a terme avui al matí amb total normalitat.

Després de l’episodi de pluja intensa i calamarsa de divendres passat, dia 30 de juny, aquest matí han pogut començar amb normalitat les activitats previstes, principalment casals d’estiu, als equipaments i instal·lacions municipals. Tot i això, les activitats programades a la pista principal del Pavelló Municipal de Palau s’han hagut de traslladar a l’espai de Palau II, ja que el parquet ha quedat impracticable arran de l’aiguat.

 

En aquest sentit, es preveu que en els propers dies es pugui avaluar el dany causat i buscar alternatives, com la instal·lació d’un protector, per tal de tornar a fer servir la pista al més aviat possible. Pel que fa a la resta d’equipaments municipals (escoles, pavellons, pistes esportives, etc.), es farà una avaluació de les afectacions materials provocades per l’episodi de pluja intensa per tal d’arranjar els desperfectes.

 

Girona+neta, Aigües de Girona i les brigades municipals han portat a terme aquest matí serveis ordinaris reforçant, però, les zones més afectades per la pluja: embornals, vies on s’han hagut de retirar branques i carrers amb acumulació de terra. Per aquest motiu, s’ha fet servir una màquina retroexcavadora en algunes vies –com el carrer del Puig d’Adri- per donar suport a les tasques de neteja.

 

A la tarda es tornaran a posar en marxa els serveis extraordinaris de Girona+neta amb equips d’escombrada mixta i al vespre es preveu poder fer ja la neteja d’alguns carrers amb aigua. Aquest protocol s’allargarà els dies que siguin necessaris per poder restituir l’estat habitual dels carrers de la ciutat.
 

Tornar