Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Editor de continguts

La Policia Municipal de Girona deté un menor d'edat com a presumpte autor de diversos robatoris a l'interior de vehicles

La detenció la va fer un agent municipal fora de servei.

La Policia Municipal de Girona va detenir ahir, a quarts de sis del matí, un jove menor d’edat, escapolit d’un centre d’acollida de menors, com a presumpte autor d’un robatori a l’interior de diversos vehicles estacionats al carrer.

 

Els fets van passar quan un agent de la Policia que estava fora de servei va observar un jove que es trobava ajupit entre dos vehicles estacionats al carrer del Poble Saharauí i semblava que manipulava el pany de la porta d’un dels vehicles. En sentir-se observat, el jove es va aixecar i va marxar del lloc. Tot seguit el policia va contactar amb la central de comandament per tal d’avisar del que havia vist i, al mateix temps, comunicar que començava a seguir el noi.

 

L’agent va anar seguint el sospitós per diferents carrers fins que van arribar unitats policials de suport que el van aturar a l’avinguda de Josep Tarradellas, entre els carrers de Bernat Boades i de Josep Viader. Un cop aturat, els agents el van identificar i escorcollar. Fruit de l’escorcoll, li van localitzar restes de vidres de vehicle trencats a les butxaques, així com unes ulleres graduades que no eren seves.

 

Mentre això passava, altra dotació policial va comprovar que al lloc on el policia va descobrir el jove amagat, hi havia dos vehicles amb els vidres trencats i l’interior remenat.

 

Per tot plegat, els agents van detenir el menor d’edat com a presumpte autor d’un delicte de robatori a l’interior de vehicle.
 

Tornar