Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Es posa en funcionament la nova estació de Girocleta del carrer del Riu Freser

S'estan estudiant diferents ubicacions per instal·lar una altra estació al barri de l'Eixample aquest any.

Aquest matí s’ha posat en marxa la nova estació de Girocleta ubicada al carrer del Riu Freser. L’estació, que està situada concretament al tram comprès entre els carrers de Sant Isidre i de Santiago, compta amb 23 aparcaments de bicicletes. Amb aquesta xifra ja hi ha 478 aparcaments de Girocleta repartits per les divuit estacions de la ciutat. 

El tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, ha remarcat que “de mica en mica anem estenent la xarxa d’estacions de Girocleta a la ciutat, refermant la nostra aposta per la mobilitat sostenible”. El regidor ha explicat també que s’estan estudiant “diferents ubicacions” per posar una nova estació de Girocleta al barri de l’Eixample aquest any, tal com està previst al Pla de mobilitat urbana. 

Actualment la Girocleta compta amb 2.503 usuaris, una xifra que va en augment. A més, la setmana passada, el dia 25 de maig, es va superar de nou el rècord d’usos en un sol dia del servei i es va arribar als 1.599 viatges. Aquest 2017, des de l’1 de gener al 28 de maig, els usos de la Girocleta han estat de 145.722, un 12% més que els primers cinc mesos de l’any passat (123.982). “Aquestes dades confirmen l’encert de les noves estacions i de l’ampliació i la millora de la xarxa pedalable a la ciutat”, ha afegit el regidor. 

 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.