Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Editor de continguts

Nou sistema de valoració dels projectes a subvencionar per afavorir la implicació de les persones joves en la vida ciutadana

L'Ajuntament de Girona obre el termini per presentar sol·licituds a la convocatòria anual de subvencions per a entitats juvenils de la ciutat.

L’Ajuntament de Girona obrirà demà, dissabte 13 de maig, el termini perquè les entitats juvenils i d’educació en el lleure de la ciutat presentin projectes per rebre un ajut econòmic per part del municipi. Fins a finals del mes de maig les associacions juvenils poden presentar propostes que seran valorades amb un nou sistema que prioritza elements com que aquests projectes fomentin la participació juvenil, tant en el marc de les seves pròpies associacions com en la vida social activa dels joves en altres àmbits. 

Per a la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Girona, Elisabet Riera, “amb el nou sistema de valoració dels projectes volem assegurar que les propostes a les quals donem suport des del municipi ajudin a promoure la formació de les persones joves per a què s’impliquin en la presa de decisions i en la participació ciutadana i especialment per fomentar que siguin ciutadans crítics i compromesos”. Aquest any la dotació per les subvencions a entitats juvenils s’ha incrementat un 33% respecte a la mateixa convocatòria de l’any passat. 

El sistema de valoració preveu un barem de puntuació en funció de la presència al projecte d’actuacions que afavoreixen la participació juvenil i també altres aspectes com la cohesió social, la possibilitat d’expressar les opinions del col·lectiu juvenil o la creació de noves propostes d’activitats culturals, artístiques, socials, formatives i de temps lliure. L’aportació econòmica de l’Ajuntament de Girona anirà amb relació a la puntuació obtinguda per cada projecte. Igualment, la regidora Elisabet Riera ha destacat que “s’afavoriran els projectes que incloguin la dimensió de gènere en les activitats proposades així com la major incidència a la ciutat a partir de la promoció dels valors de la coeducació”. 

Tornar