Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona i el Consell Municipal LGTBI programen una obra de teatre pel Dia Internacional contra l'Homofòbia, la Bifòbia i la Transfòbia

Es tracta de l'espectacle "Limbo", de la companyia teatral Les Impuxibles, i es podrà veure el proper 17 de maig, a les 20.30 h, a la sala La Planeta.

L’Ajuntament de Girona i el Consell Municipal LGTBI han programant l’obra de teatre Limbo amb motiu del Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Bifòbia i la Transfòbia que se celebra el dia 17 de maig. L’espectacle, que integra música i dansa, és de la companyia teatral Les Impuxibles, i es podrà veure el mateix dia 17, a les 20.30 h, a la sala La Planeta. El Dia Internacional contra l’Homofòbia se celebra el 17 de maig per commemorar l’eliminació de l’homosexualitat de la llista de malalties mentals per part de l’Assemblea General de la Salut (OMS), que va tenir lloc el 17 de maig de 1990.

 

La primera tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Girona, Sílvia Paneque, ha dit que “aquest espectacle és una altra manera de visibilitzar les dificultats o la incomprensió que pateixen algunes persones per raó de la seva condició sexual. La diferència és positiva i inclusiva” i ha afegit que “cada persona és una entitat lliure per viure la seva sexualitat de la manera que consideri oportuna. La diversitat i el respecte és un dret reconegut per tota la societat i una riquesa”.

 

Limbo és la història d’un trànsit. Les vivències i l’imaginari de l’Albert, que abans era Berta. Una dramatúrgia que es desenvolupa en blocs que ens porten a través del canvi mental i físic del protagonista. Què ens determina? El cos o l’ànima? Ens identifiquem tots amb el nostre sexe, amb el nostre gènere o amb el que la societat pretén que siguem? Berta es trobava entre dos mons, atrapada en un cos que no era el seu. O potser era l’Albert que se sentia atrapat, dins de la Berta, sense poder ser ell.


 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.