Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Festival Strenes surt al carrer aquest cap de setmana amb diverses actuacions musicals a la plaça de Catalunya

La Federació Catalana de Voluntariat presentarà durant la festa el got del voluntariat, que recaptarà fons per a una entitat de la ciutat de Girona

El tinent d’alcaldia i regidor de Cultura, Carles Ribas, acompanyat del director del Festival Strenes, Xavi Pascual, el representant de la Federació Catalana del Voluntariat Social de Girona, i el cantant de Dr. Calypso, Sergi Monlleó, han presentat aquest matí els concerts que tindran lloc aquest cap de setmana a plaça de Catalunya amb les actuacions de Doctor Prats, Gossos i Dr. Calypso, entre altres.

 

En col·laboració amb la Federació Catalana del Voluntariat Social de Girona es presentarà el got del voluntariat. Durant tot el cap de setmana de concerts, un percentatge de la recaptació de tots els gots reciclables que es venguin anirà destinat a una entitat de voluntaris de la ciutat de Girona. L’entitat guanyadora es donarà a conèixer el pròxim 24 de novembre als Premis Nit del Voluntariat 2017.

 

El tinent d’alcaldia i regidor de Cultura, Carles Ribas, ha volgut destacar que “el Festival Strenes és un festival jove que ha madurat i s’ha fet gran tenint molt clar que havia d’estendre la mà a la societat, com demostra la col·laboració que està duent a terme amb les entitats socials”.

 

Pel que fa a la programació dels actes i la seva ubicació, al lateral dret de la plaça s’hi ubicarà un escenari cobert on divendres hi actuaran Miqui Puig (21 h), Gossos (22 h) i Doctor Prats (24 h), i dissabte Marion Harper (19 h), Dr. Calypso (22 h) i Buhos (24 h). D’esquena al pont de Pedra s’hi ubicarà una zona de food trucks, que estarà oberta de sis de la tarda a dues de la matinada, de manera ininterrompuda; i al centre de la plaça hi haurà un chill out, on es podran degustar còctels.

 

El dissabte a partir de les 17 h de la tarda la plaça acollirà la Fira del Voluntariat, on prop de 40 entitats de voluntaris de les comarques gironines donaran a conèixer la tasca que fan, i a les 16.30 h tindrà lloc una cercavila amb els gegants de Riudarenes.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.