Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona ofereix més de 3.300 places en 48 propostes del programa de casals d'estiu

L'oferta d'activitats d'estiu per a infants i joves inclosa a la programació municipal està organitzada en col·laboració amb entitats de la ciutat. Les inscripcions es podran fer a partir d'avui i fins al dia 1 de maig.

L’Ajuntament de Girona oferirà més de 3.300 places en els 48 casals d’estiu programats per a aquest any, activitats que es gestionen en col·laboració amb una vintena d’entitats i associacions de la ciutat (centres d’esplai, entitats culturals, clubs esportius, associacions de pares i mares, agrupaments escoltes, parròquies, etc.). 

Per poder formar part del programa municipal cal que en les finalitats de les associacions que organitzen casals d’estiu es tinguin en compte els criteris d’accessibilitat i qualitat que marca l’Ajuntament per vetllar, d’aquesta manera, per tal que els infants i joves de Girona tinguin prop de casa una oferta d’activitats que l’Ajuntament garanteix que té les condicions adequades de qualitat. 

La regidora de Joventut de l’Ajuntament, Elisabeth Riera, ha destacat que “l’oferta d’activitats que fa l’Ajuntament de Girona és molt diversa, amb activitats de tot tipus perquè els infants i joves hi trobin la que els resulti més interessant. Crec que és importantíssim que a l’estiu els infants i joves puguin aprendre i gaudir fent teatre, descobrint la natura, aprenent tècniques de circ, preparant un musical, fent un curtmetratge o practicant bàsquet, futbol i moltes altres activitats”. 

Com l’any passat, el programa municipal de casals d’estiu incorpora un sistema de pagament en funció del tram de renda familiar, que aplica el mateix barem que a les escoles bressol. La regidora Elisabeth Riera ha dit que “aquest sistema basat en la progressivitat que vam implementar l’any passat permet preus raonables per a tothom a la vegada que assegura que cap infant o jove de la ciutat es quedi sense poder anar a un casal d’estiu”. 

Les inscripcions a aquestes activitats es podran fer a través del web municipal www.girona.cat/lleure. A partir d'avui s’obrirà un període de preinscripcions que acabarà el dia 1 de maig i, un cop acabat aquest termini, es farà un sorteig en aquelles activitats on el nombre de preinscripcions superi les places disponibles. 

La guanyadora del concurs del cartell que anuncia l’oferta d’activitats d’estiu incloses al programa municipal ha estat aquest any la jove Joana Subias, que fa 1r d’ESO a l’Institut Vicens Vives. La regidora de Joventut, Elisabeth Riera, li ha lliurat el premi del concurs, consistent en un ordinador portàtil. El jurat ha tingut en compte la creativitat de la proposta, la seva capacitat comunicativa i l’adequació a la temàtica, així com la versatilitat per adaptar-se a diferents formats. 

Podeu consultar més informació sobre els casals d’estiu al web www.girona.cat/lleure  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.