Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona engega una campanya de difusió internacional de la marca Girona Enjoy Sport a través de les xarxes socials

Els nous comptes de running i ciclisme, eixos inicials de l'estratègia, ja agrupen conjuntament a Facebook i Instagram més de 2.700 seguidors.

Sota el segell de la Destinació de Turisme Esportiu (DTE), l’Ajuntament de Girona ha posat en marxa una campanya per difondre internacionalment la marca Girona Enjoy Sport a través de les xarxes socials. Tal com explica la tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament, Glòria Plana Yanes, “la iniciativa té com a objectius principals estrènyer la vinculació de Girona amb el concepte de destinació esportiva, fidelitzar aquells turistes i professionals que ja la coneixen i fomentar la compartició d’experiències personals a Internet”. A més, la campanya pretén captar l’atenció d’usuaris influents en l’àmbit de l’esport gràcies a la publicació de continguts amb un component emocional. 

Segons puntualitza la tinenta d’alcaldia i regidora d’Educació i Esports del consistori, Isabel Muradàs, “de moment, la marca Girona Enjoy Sport se centra en potenciar el running i el ciclisme, dues de les disciplines amb més reconeixement local i internacional i que compten amb una major trajectòria a la ciutat”. En aquest sentit, ambdues modalitats esportives ja disposen de comptes propis a Facebook i a Instagram (@Girona Enjoy Running i @girona_running, i @Girona Enjoy Biking i @girona_biking, respectivament), i agrupen conjuntament més de 2.700 seguidors des que es van inaugurar, el passat 23 de març. Des de llavors, les publicacions als nous perfils de Facebook han arribat a més de 60.000 persones. 

La informació pràctica queda recollida en una nova landing page (www.gironaenjoysport.com), on els usuaris poden consultar, entre altres dades, una selecció de les curses que es volen potenciar de cara a l’exterior i que tindran lloc a Girona, les rutes més destacades de la zona o els hotels amb certificació per acollir ciclistes i runners. La nova pàgina també connecta amb el web propi de la Destinació de Turisme Esportiu (http://www.girona.cat/turisme/cat/dte.php) on hi ha tota la informació sobre els 5 esports certificats. 

En qualsevol cas, tant el web del servei d’Esports (http://www2.girona.cat/ca/esports_dte), com els comptes genèrics a Facebook (@esports.girona), Twitter (@esports_gi) i Instagram (@esports_gi) segueixen actius per informar sobre l’oferta esportiva completa de la ciutat. 

L'any 2015 Girona va rebre la certificació de Destinació de Turisme Esportiu per l’Agència Catalana de Turisme; un segell que reconeix la ciutat com una destinació que ofereix recursos i serveis d'alta qualitat, instal·lacions esportives, allotjaments adaptats i serveis especialitzats tant per als esportistes professionals com per als turistes que vulguin practicar activitats esportives. Girona ha obtingut la certificació de DTE en la modalitat Multiesports, que abasta les següents especialitats esportives: running, ciclisme (carretera i BTT), natació, atletisme i tennis. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.