Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona aprova liquidar el contracte a l'empresa gestora dels aparcaments de la Devesa i Emili Grahit

L'empresa Aparcaments de Girona 2003 havia presentat concurs de creditors, i havia incomplert diversos punts del contracte. L'Ajuntament espera poder tornar a treure a concessió els dos aparcaments, un cop acabi el procés concursal.

El ple de l’Ajuntament de Girona ha aprovat avui la liquidació del contracte amb l’empresa Aparcaments de Girona 2003, adjudicatària per a la construcció i explotació de l’aparcament soterrani situat a les places Miquel de Palol i Prudenci Bertrana, i de l’aparcament soterrani del carrer Emili Grahit. L’adjudicació data del 2003, i l’estiu passat l’empresa va presentar un concurs de creditors voluntari. En defensa dels interessos municipals, l’equip de govern ha decidit iniciar l’expedient de resolució del contracte al detectar incompliments en les obligacions de l’adjudicatari. 

El procés queda ara pendent de la futura resolució del concurs de creditors, si bé l’Ajuntament espera poder recuperar la gestió dels dos aparcaments per treure’ls novament a concessió. Segons la tinent d’alcalde d’Hisenda i Règim Interior, Maria Àngels Planas, “la nostra voluntat és que continuïn fent les funcions d’aparcament, però adaptant les concessions a la nova realitat de la ciutat i a les noves necessitats que han sorgit al seu voltant”. En aquest sentit, Planas ha apuntat que cal potenciar la relació entre els aparcaments i equipaments del seu entorn, oferint productes adaptats a les activitats que s’hi desenvolupen. Per exemple, en el cas del pàrquing de les places Miquel de Palol i Prudenci Bertrana, els assenyala com una bona alternativa a l’aparcament de Camp de Mart a la Devesa, on ara no s’hi permet entrar amb cotxe en dies de concert a l’Auditori o d’actes al Palau de Fires. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.