Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona aprova liquidar el contracte a l'empresa gestora dels aparcaments de la Devesa i Emili Grahit

L'empresa Aparcaments de Girona 2003 havia presentat concurs de creditors, i havia incomplert diversos punts del contracte. L'Ajuntament espera poder tornar a treure a concessió els dos aparcaments, un cop acabi el procés concursal.

El ple de l’Ajuntament de Girona ha aprovat avui la liquidació del contracte amb l’empresa Aparcaments de Girona 2003, adjudicatària per a la construcció i explotació de l’aparcament soterrani situat a les places Miquel de Palol i Prudenci Bertrana, i de l’aparcament soterrani del carrer Emili Grahit. L’adjudicació data del 2003, i l’estiu passat l’empresa va presentar un concurs de creditors voluntari. En defensa dels interessos municipals, l’equip de govern ha decidit iniciar l’expedient de resolució del contracte al detectar incompliments en les obligacions de l’adjudicatari. 

El procés queda ara pendent de la futura resolució del concurs de creditors, si bé l’Ajuntament espera poder recuperar la gestió dels dos aparcaments per treure’ls novament a concessió. Segons la tinent d’alcalde d’Hisenda i Règim Interior, Maria Àngels Planas, “la nostra voluntat és que continuïn fent les funcions d’aparcament, però adaptant les concessions a la nova realitat de la ciutat i a les noves necessitats que han sorgit al seu voltant”. En aquest sentit, Planas ha apuntat que cal potenciar la relació entre els aparcaments i equipaments del seu entorn, oferint productes adaptats a les activitats que s’hi desenvolupen. Per exemple, en el cas del pàrquing de les places Miquel de Palol i Prudenci Bertrana, els assenyala com una bona alternativa a l’aparcament de Camp de Mart a la Devesa, on ara no s’hi permet entrar amb cotxe en dies de concert a l’Auditori o d’actes al Palau de Fires. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.