Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Un grup de periodistes de "Le Monde" visita Girona aquesta setmana

Es tracta d'una acció promocional inclosa dins el pla d'actuació turística de l'Ajuntament de Girona.

L’Ajuntament de Girona, a través de l’Àrea de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, ha organitzat aquesta setmana un programa de visites per a periodistes francesos del diari Le Monde. Els reporters visitaran la ciutat en un viatge coordinat amb el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i l’Agència Catalana de Turisme.

 

Concretament, del 23 al 25 de març un redactor i un fotògraf de Le Monde seguiran un programa de treball que els portarà a descobrir diferents racons i espais de la ciutat, com museus, restaurants, comerços i el Mercat del Lleó, entre altres.

 

Aquesta acció promocional forma part del pla d’accions del Servei de Turisme, i segons la tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana Yanes, “accions com aquesta ens ajuden a potenciar la imatge de Girona en un mercat que, tot i ser el principal mercat estranger de la ciutat, encara té molt potencial per a nosaltres. França és un mercat prioritari i cal continuar fent accions durant tot l’any per promocionar els nostres productes, des de la cultura i la gastronomia fins als congressos”.

 

L’objectiu d’aquest viatge és mostrar els contrastos entre la modernitat i la tradició que caracteritzen Girona, amb una perspectiva turística i a través de les botigues, els restaurants, les pastisseries o fins i tot les visites guiades que s’ofereixen.

 

Amb aquests, ja són quinze els periodistes francesos que hauran estat atesos i convidats a visitar la ciutat des del mes de gener, als quals cal sumar altres periodistes de procedències com els Estats Units o el Regne Unit.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.