Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Detenen dues persones com a presumptes autores d'un delicte de furt

La Policia Municipal de Girona va fer la intervenció a la zona comercial de l'Eixample.

La Policia Municipal de Girona va detenir aquest dimecres, dia 15 de març, Alexandru R., de 24 anys i Daniela Arabela, de 22 anys, ambdós veïns de Barcelona, com a presumptes autors d’un delicte de furt.

La detenció va ser fruit de la intervenció d’una dotació de la Policia Municipal de Girona, que feia tasques de seguretat sense uniformitat, per la zona comercial de l’Eixample. En un moment de la vigilància, un dels agents va observar un jove que sortia d’una botiga de roba amb actitud amatent i també va adonar-se que el noi portava alguna cosa amagada sota la jaqueta. 

Davant la possibilitat que el sospitós no actués sol, i també moguts pel recel que podria tractar-se de furts continuats de roba, els agents el van seguir fins que el jove va atansar-se a un vehicle estacionat en un carrer proper. Allà l’esperava una dona que el va ajudar a descarregar tot un seguit de peces de roba que va treure de sota els pantalons que vestia. Arran d’això, els agents es van identificar com a policies i van poder observar que a l’interior del vehicle, on es trobava la noia, hi havia un munt de peces de roba amb les alarmes manipulades per anul·lar els mecanismes de detecció. 

Seguidament, van escorcollar la parella i van trobar que el noi duia una faixa dissimulada per sota la pròpia vestimenta, a l’interior de la qual encara hi havia peces suposadament sostretes de la botiga de la qual el van veure sortir els policies. Així mateix en l’escorcoll també van recuperar un tornavís i altres estris per anul·lar les alarmes. Per tot plegat es va detenir Alexandru R i Daniela Arabela I, de qui consten nombrosos antecedents per fets similars, com a presumptes autors de diversos furts. 

Un cop a les dependències policials es va constatar que la roba recuperada té un import total de 571,83 €. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.