Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Ingressa a presó el presumpte autor d'un robatori amb violència per un atracament

La Policia Municipal va fer la detenció dijous passat, dia 2 de març, després d'una actuació conjunta amb els Mossos d'Esquadra.

La Policia Municipal de Girona va detenir als voltants de la una del migdia del dijous passat, dia 2 de març, Juan Pedro S.M., de 34 anys, veí de Santa Coloma de Farners, com a presumpte autor d'un robatori amb violència i intimidació a un establiment comercial del barri de Sant Narcís. A causa d’aquests fets, el detingut ha ingressat a presó aquesta setmana.

Els fets van passar cap a la una del migdia, quan una persona visiblement nerviosa va requerir la policia del barri que estava fent tasques de seguretat per la zona de Sant Narcís. Aquesta persona va informar que un individu, armat amb una pistola, acabava d’atracar l’estanc del barri i que immediatament havia fugit. Tot seguit, l’agent va comunicar aquests fets i la descripció de l’atracador per l’emissora policial.

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar diverses unitats policials de la mateixa Policia Municipal i dels Mossos d’Esquadra, que van començar una recerca.

Mentre una unitat dels Mossos d'Esquadra es dirigia a l’establiment afectat per iniciar una investigació policial, un agent de la Policia Municipal va localitzar, no gaire lluny de l’estanc, un home que coincidia plenament amb les característiques de l’atracador. El policia, després d’identificar-lo, el va escorcollar. Fruit de l’escorcoll li va comissar una bossa de plàstic a l’interior de la qual duia una pistola de fogueig, diverses peces de roba i una navalla tipus “papallona”. Es va desplaçar fins allà una altra patrulla de Mossos d'Esquadra per donar-hi suport.

Per tot plegat, els agents van detenir Juan Pedro S.M., veí de Santa Coloma de Farners, com a presumpte autor d'un robatori amb violència i intimidació. El detingut ha ingressat a presó. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.