Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Consell Municipal LGTBI de Girona rebutja la campanya del bus organitzada per Hazte Oír

El Consell Municipal LGTBI ha redactat un manifest de rebuig per la campanya d'Hazte Oír que deslegitima els drets del col·lectiu LGTBI.

El manifest que ha redactat el Consell Municipal LGTBI de Girona format per entitats, associacions i partits polítics rebutja la campanya de l’organització Hazte Oír i demana a les institucions la màxima contundència, fent servir els mecanismes previstos per la llei 11/2014 que garanteix els drets de les persones LGTBI, per tal d’evitar que el bus circuli amb un missatge indesitjable i intolerable per terres catalanes. 

La tinenta d’alcaldia i regidora d’Igualtat, Drets Socials, Treball, Joventut i Seguretat de l’Ajuntament de Girona, Sílvia Paneque, ha dit que “campanyes publicitàries de l’odi contra persones no caben en una democràcia normal i que el col·lectiu LGTBI té tot el dret a viure en plena llibertat”. 

El manifest també mostra el seu suport a ajuntaments catalans com el de Barcelona, el de l’Hospitalet de Llobregat o el de Sant Cugat del Vallès que han emprès accions per evitar que el bus circuli pels seus municipis després que aquesta campanya execrable hagi sol·licitat ser en aquestes ciutats. La tinenta d’alcaldia Sílvia Paneque també ha afirmat que “l’Ajuntament de Girona no ha rebut aquesta petició i, en cas que això succeís, també anuncia que emprendrà les mateixa accions legals per evitar-ho”. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.