Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Editor de continguts

El Consell Municipal LGTBI de Girona rebutja la campanya del bus organitzada per Hazte Oír

El Consell Municipal LGTBI ha redactat un manifest de rebuig per la campanya d'Hazte Oír que deslegitima els drets del col·lectiu LGTBI.

El manifest que ha redactat el Consell Municipal LGTBI de Girona format per entitats, associacions i partits polítics rebutja la campanya de l’organització Hazte Oír i demana a les institucions la màxima contundència, fent servir els mecanismes previstos per la llei 11/2014 que garanteix els drets de les persones LGTBI, per tal d’evitar que el bus circuli amb un missatge indesitjable i intolerable per terres catalanes. 

La tinenta d’alcaldia i regidora d’Igualtat, Drets Socials, Treball, Joventut i Seguretat de l’Ajuntament de Girona, Sílvia Paneque, ha dit que “campanyes publicitàries de l’odi contra persones no caben en una democràcia normal i que el col·lectiu LGTBI té tot el dret a viure en plena llibertat”. 

El manifest també mostra el seu suport a ajuntaments catalans com el de Barcelona, el de l’Hospitalet de Llobregat o el de Sant Cugat del Vallès que han emprès accions per evitar que el bus circuli pels seus municipis després que aquesta campanya execrable hagi sol·licitat ser en aquestes ciutats. La tinenta d’alcaldia Sílvia Paneque també ha afirmat que “l’Ajuntament de Girona no ha rebut aquesta petició i, en cas que això succeís, també anuncia que emprendrà les mateixa accions legals per evitar-ho”. 

Tornar