Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

XY faran parada divendres 27 de gener a Les veus de l'aigua

El grup osonenc presentarà 'Equilibri' al Museu d'Història de Girona coincidint amb el cap de setmana del Girona10.

Divendres torna la música al Museu d'Història de Girona. Coincidint amb el Girona10, arriba una nova cita de Les veus de l'aigua amb XY com a protagonistes. Després que Glaucs -en format acústic- omplissin l'espai en el concert inaugural, la banda osonenca els prendrà el relleu per presentar-hi Equilibri (Música Global, 2015), el seu celebrat disc de debut.

El duet de veu i violoncel format per Laura Cruells i Marçal Ayats neix de la força i la tendresa per donar vida a unes cançons delicades que caminen entre la clàssica i la cançó. Es mouen pels sentiments i les emocions i ens fan presoners del seu univers més personal. Ens conviden a un món del que ja no en volem marxar mai més i ens impregnen de la seva sonoritat minimalista i elegant. Amb poc més d'un any de vida ja han passat per festivals com l'Strenes, el Grec, el Festivalot, el Petits Camaleons o el Barnasants i han sabut teixir un estil propi que els confirma com un dels grups amb més futur del moment.

En aquesta ocasió, a més, la seva proposta es podrà degustar amb tot el detallisme que permet un concert pensat per només una quarantena d'assistents. Una actuació de tu a tu, on el grup podrà expressar-se amb la màxima naturalitat i proximitat. I és que aquest és el principal objectiu del cicle que el Museu d'Història, en col•laboració amb la revista digital La Tornada, organitzen durant aquests mesos d'hivern coincidint amb l'exposició La Girona de l'Aigua.


A causa del risc de baixes temperatures, en aquesta ocasió l'actuació es farà a la sala d'exposicions. Abans, però, s'oferirà una visita guiada pels emblemàtics espais de la Cisterna i la Carbonera.

Punt de trobada: Museu d'Història de Girona (C/ Força, 27)
Hora: 19.30 h. Inici concerts: 20 h
Preu: 7 euros a taquilla / 5 euros a taquilla amb reserva prèvia al web del MHG
2x1 als socis Club Girona Cultura

Reserva d'entrades: La reserva ja es pot fer gratuïtament a través del web del Museu d'Història (www.girona.cat/museuhistoria) i el pagament es farà al museu el mateix dia de l'actuació. Les persones que hagin reservat entrada, hauran de recollir-la el dia del concert a les 19.30h i totes les entrades reservades que no hagin estat recollides 20 minuts abans de l'inici de l'actuació s'alliberaran i es posaran novament a la venda.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.