Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Policia Municipal de Girona celebra la seva diada

Aquest matí el Teatre Municipal de Girona ha acollit l'acte de lliurament de guardons.

La Policia Municipal de Girona ha celebrat aquest matí el tradicional lliurament de guardons amb motiu de la seva diada. L’acte s’ha celebrat al Teatre Municipal de Girona i ha comptat amb l’assistència dels membres del cos de la Policia Municipal, acompanyats de les seves famílies. L’acte ha començat amb una exhibició de la Unitat Canina de la Policia Municipal a la plaça del Vi. 

L’actuació musical de la coral Cor de Cambra UAP2017, formada per 30 alumnes d’ESO de diversos instituts de la ciutat que han interpretat peces de la Cantata per la Pau i la projecció d’un vídeo amb el recull de les intervencions policials més destacades del 2016, han donat el tret de sortida a l’acte. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; la regidora d’Igualtat, Drets Socials, Treball, Joventut i Seguretat, Sílvia Paneque, i l’inspector en cap de la Policia Municipal de Girona, Joan Jou, han estat els encarregats de fer l’entrega de les creus d’honor al mèrit policial, les medalles d’argent i de bronze, els diplomes al mèrit policial i les creus a la constància al servei de la Policia Municipal (podeu veure el llistat de condecoracions en el llistat adjunt). 

En el seu parlament l’alcaldessa de Girona ha destacat la tasca de la policia amb “un clar tarannà de servei públic” i també ha volgut agrair als ciutadans reconeguts en aquesta edició la seva “solidaritat i el seu altruisme, uns valors que ens enalteixen com a ciutat”. D’altra banda la regidora d’Igualtat, Drets Socials, Treball, Joventut i Seguretat, Sílvia Paneque, ha manifestat el seu agraïment per l’actuació del personal de la Policia Municipal i ha remarcat “la importància fonamental del cos que ajuda a crear una ciutat més respectuosa”. 

L’inspector en cap de la Policia Municipal, Joan Jou, ha estat l’encarregat d’obrir els discursos i ha aprofitat per destacar que “ens sentim una policia respectada pel ciutadà, una policia oberta i transparent amb una clara vocació de servei”. 

L’acte ha estat presidit per l’alcaldessa de Girona i ha reunit diferents representants polítics i civils de la ciutat, entre els quals es trobaven el subdelegat del Govern a Girona, Juan Manuel Sánchez Bustamante, el director general de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya, Joan Delort; el director dels Serveis Territorials del Departament d’Interior, Albert Ballesta; o el president de l’Audiència provincial de Girona, Fernando Lacaba. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.