Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

S'obre una nova convocatòria de les beques de la Fundació Joan Bruguera de Girona

Les sol·licituds per optar-hi es poden presentar fins al 31 de març.

L’Ajuntament de Girona ha obert una nova convocatòria de les beques de la Fundació Joan Bruguera. La fundació, que té com a objectiu avançar en l’excel·lència en el camp de la recerca i la innovació mèdiques, ha convocat les beques d’estudis per un import total de 12.000 €, destinats a cursar estudis d’especialització i/o treballs d’investigació mèdiques a la Universitat de Montpeller. El termini de presentació de sol·licituds acaba el 31 de març i s’han d’adreçar a l’Ajuntament de Girona.

 

Les beques es concedeixen per una durada màxima cadascuna d’un any o curs acadèmic, amb possibilitat de demanar una pròrroga per un curs o any addicional. Se’n podran beneficiar totes aquelles persones que tinguin el Grau o Llicenciatura de Medicina de qualsevol universitat catalana, en el termini dels cinc anys posteriors a l’obtenció del títol, o estudiants dels darrers cursos de la carrera, que siguin naturals de la ciutat de Girona, o que hi tinguin residència per un període no inferior a deu anys.

 

La regidora de Salut de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau, ha manifestat que “aquestes beques refermen la voluntat municipal d’establir vincles amb territoris propers i d’apostar pel talent local en la cerca de la màxima qualitat en diferents àmbits, com en el de la promoció de la salut”.

 

La Fundació Joan Bruguera és una fundació cultural i docent que té com a propòsit avançar en l’excel·lència en el camp de la recerca i la innovació mèdiques. El Patronat de la Fundació està format per representants de l’Ajuntament de Girona, el Col·legi de Metges de Girona i la Universitat de Girona.

 

 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.