Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

S'obren les inscripcions per poder actuar al 360FEST, el festival dels grups de música dels alumnes dels instituts de secundària del Gironès

Inscripcions obertes del 15 de gener al 15 de febrer.

Un any més el 360FEST serà l'aparador de les propostes musicals sorgides als instituts de secundària del Gironès, que ens oferiran 6 hores de música en directe sense interrupcions.

La vuitena edició del festival organitzat per l’Espai Marfà i la Secció de Joventut de l’Ajuntament de Girona i la Casa de la Música del Gironès es celebrarà el divendres 21 d’abril a partir de les 16 h al Parc del Migdia de Girona. Una gran ocasió per gaudir de les noves propostes musicals dels músics més novells de la comarca.

L'únic requisit per poder actuar al festival és que com a mínim un dels components del grup estigui estudiant aquest curs acadèmic en un institut de secundària del Gironès. Aquesta és l’única condició, al 360fest hi poden actuar tot tipus de grups, sigui quin sigui el seu estil, nivell o format.

Tota la informació sobre les inscripcions al festival es poden trobar a la pàgina web de l’Espai Marfà: www.girona.cat/marfa 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.