Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Es tancaran els contenidors del recorregut de la Cavalcada de Reis demà a la tarda

A partir de les 13 h es buidaran i es precintaran les zones per dipositar residus, que es tornaran a posar en funcionament, de manera successiva, un cop acabada la rua.

Amb motiu de la Cavalcada de Reis, i per raons de seguretat, demà al migdia es començaran a buidar i precintar tots els contenidors d’escombraries que es trobin dins del recorregut que ha de fer la rua reial. Es tracta d’un total de 18 àrees de contenidors de càrrega lateral i dues de càrrega soterrada. 

Els contenidors de càrrega lateral es començaran a buidar demà a partir de les 13 h i, tot seguit, es precintaran. Els contenidors de càrrega soterrada (ubicats a l’encreuament del carrer de Joan Maragall amb la Gran Via de Jaume I i al de la plaça de l’Hospital amb la Gran Via de Jaume I) es buidaran i es precintaran avui a les 24 h. 

Des de l’Ajuntament de Girona es demana a la ciutadania que no es dipositin residus als contenidors entre les 13 i les 20 h de demà i que es respectin els precintes. Un cop acabada la cavalcada, s’aniran tornant a obrir de manera successiva els contenidors. 

La Cavalcada de Reis sortirà demà des del passeig de General Mendoza a les 18.30 h arribarà aproximadament a les 20 h a la plaça del Vi, on els Reis d’Orient pronunciaran el pregó. La cavalcada començarà al passeig del General Mendoza, i passarà pel carrer d’Ultònia, el carrer del Migdia, el carrer de la Creu, el carrer de Joan Maragall, la plaça de Pompeu Fabra, la Gran Via de Jaume I, l’avinguda de Sant Francesc, el lateral nord de la plaça de Catalunya i la pujada del pont de Pedra. El campament reial es muntarà a partir de les 16.30 h als Jardins de la Muralla i les precavalcades sortiran a les 16 h. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.