Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Més de 1.200 nens i nenes de 15 escoles de Girona participen a la 23a edició del concurs "Fem el fanalet"

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la regidora d'Educació i Esports de l'Ajuntament, Isabel Muradàs, han lliurat els premis de l'acte.

Més de 1.200 nens i nenes de quinze escoles de Girona han participat a la 23a edició del concurs “Fem el fanalet per anar a esperar els Reis”, que organitza l’Ajuntament de Girona juntament amb els Manaies de Girona i que compta amb el patrocini d’Hipercor. Aquest matí s’han lliurat els premis del concurs al Pavelló Municipal de Palau, en un acte que ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; la regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs; el president de l’entitat Manaies de Girona, Narcís Reixach; la directora d’El Corte Inglés i Hipercor a Girona, Carme Vázquez; la representant de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Girona, Teresa Bardera, i la professora de l’Escola Municipal d’Art, Providència Casals. L’animador infantil Jordi Tonietti ha estat l’encarregat d’amenitzar l’activitat. 

El concurs ha comptat amb la participació d’alumnes de P3, P4, P5 i 1r de primària de les escoles Bell-lloc del Pla, Carme Auguet, Dr. Masmitjà, Eiximenis, El Bosc de la Pabordia, Font de l’Abella, Joan Bruguera, Les Alzines, Marta Mata, Migdia, Montfalgars, Palau, Sagrada Família, Verd i Vila-roja. Els nens i nenes més petits d’aquestes escoles han preparat durant les últimes setmanes els fanalets amb els quals aniran a esperar els Reis el proper 5 de gener. 

Durant aquesta setmana el patge reial ha visitat les escoles al capdavant del jurat format per representants de l’Ajuntament de Girona, del món artístic gironí, de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Girona, d’Hipercor i de Manaies.

El concurs del fanalet és un recurs educatiu molt ben valorat per les escoles i que contribueix a preservar i continuar aquesta tradició tan gironina d’anar a esperar els Reis amb un fanalet. També fomenta la participació en les festes i tradicions de la ciutat i vol mantenir viva la cançó de “Visca els Tres Reis”. 

PREMIS CURS 2016-2017

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.