Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Teatre Municipal de Girona programa més de 24 espectacles per al primer semestre del 2017

Avui s'obre la venda d'entrades a través del web girona.cat/teatremunicipal i de les taquilles del Teatre Municipal. Durant el Nadal, s'ofereixen uns preus especials per poder gaudir de tres espectacles d'òpera a un preu de 90 € i quatre de teatre per 70 €.

La programació estable de gener a juny de 2016 al Teatre Municipal de Girona serà plural i tindrà espectacles de tots els àmbits i públics i inclourà també representacions a La Mercè. Aquest any es podran comprar paquets que ofereixen tres espectacles d’òpera a un preu de 90 € i quatre de teatre a un preu de 70 €, que es podran adquirir des de demà i fins al 5 de gener. A més dels paquets, demà també es posaran a la venda les entrades per a tots els espectacles del primer semestre del 2016, que es podran adquirir a través del web www.girona.cat/teatremunicipal o a les taquilles del Teatre. 

Així ho han explicat en roda de premsa el tinent d’alcaldia i regidor de Cultura, Carles Ribas; el director del Teatre Municipal, Jep Sánchez, i el programador dels espectacles familiars del Teatre, Rafel Sànchez. “Girona no abaixa el teló. Tenim la mirada posada en totes les disciplines teatrals”, ha volgut destacar el regidor de Cultura, Carles Ribas. 

Per l’escenari del Teatre Municipal passaran grans nom de l’escena catalana com Mario Gas, Julio Manrique, Emilio Gutiérrez-Caba, Mercè Martinez o Àngel Llàtzer, entre altres. Pel que fa a la dansa, actuaran a Girona les companyies Mal Pelo, Impàs, Moviment Lantana i Dr. Alonso. També s’oferiran dues òperes de gran format, Manon Lescaut, de Puccini, i Carmen, de Bizet, a càrrec dels Amics de l’Òpera de Sabadell i l’Orquestra Simfònica del Vallès, i Il convitto, a càrrec d’Òpera Jove. 

Pel que fa a l’oferta familiar s’han programat quatre espectacles, tres dels quals premiats: Vola Ploma, de Periferia Teatro, que ha estat premiat com a Millor Espectacle de Titelles al Festival Titirijai 2015; l’Endrapasomnis, de Teatre Al Detall, també guanyador del Premi de la Crítica 2014 al Millor Espectacle Familiar, i Tripula, premi FETEN 2016 al millor espectacle d’espai no convencional. Aquests espectacles es complementaran amb un cicle de tallers en família on petits i grans aprendran tot fent un treball profund i sincer a través del coaching familiar.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.