Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona celebra el primer Dia Internacional de la Ciutat Educadora

L'acte començarà a les 18.30 h amb la renovació del Consell d'Infants de Girona al Saló de Plens de l'Ajuntament i després es traslladarà al Teatre Municipal.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, presidirà avui a dos quarts de set del vespre la celebració del primer Dia Internacional de la Ciutat Educadora, fixat al 30 de novembre per l’Assemblea General de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores amb l’objectiu de crear consciència a escala mundial de la importància de l’educació com a motor de canvi. 

Durant la primera part de l’esdeveniment es renovarà el Consell d’Infants de Girona, al Saló de Plens, en un acte en què participaran 47 nens i nenes de 24 escoles de la ciutat, i que es retransmetrà en directe al Teatre Municipal, on hi haurà familiars, personal docent i ciutadania convidada. Per continuar amb la celebració, el ja renovat Consell d’Infants, l’alcaldessa i els regidors i regidores del consistori es reuniran al Teatre Municipal amb la resta d’assistents. 

En la segona part de l’acte, que tindrà lloc al Teatre Municipal, el membre de la junta d’UNICEF del comitè de Catalunya Jaume Gàzquez farà entrega a l’alcaldessa de Girona del Diploma de Reconeixement de Ciutats Amigues de la Infància, que Girona ha obtingut recentment com a municipi que vetlla per impulsar i promoure l’aplicació de la Convenció dels Drets dels Infants i que implementa estratègies per al benestar dels infants. Per finalitzar la commemoració es farà la lectura del manifest d’alcaldes i alcaldesses de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores. 

El Consell d’Infants és un òrgan de participació de i per als nens i nenes. D’una banda, els infants hi poden exercir els seus drets civils com a ciutadans, donant la seva opinió i fent propostes en els temes ciutadans que els afecten. D’altra banda és també un observatori de la ciutat, on a partir de la seva mirada es poden detectar aquells aspectes millorables del municipi que passen desapercebuts als adults. 

Podeu consultar tota la programació d’activitats de la Setmana de la Ciutat Educadora al web www.girona.cat/ciutateducadora 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.