Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

S'inicia el cicle de Noves Tendències i Empresa amb una sessió sobre Big Data i el seu valor per a les empreses

La segona sessió serà l'1 de desembre i tractarà sobre Internet de les coses (IoT).

Sota el títol “Big Data: ús i aplicacions pràctiques” ha engegat el cicle de conferencies Noves tendències i empresa amb la primera de les xerrades organitzades per Girona Emprèn per a apropar les empreses del territori a aquelles tendències i tecnologies que faciliten la seva competitivitat.

Durant la sessió, Josep Navarro Martorell, responsable de desenvolupament de negoci de l’àrea Catalunya de Helwet Packard Enterprise, ha introduït el concepte de Big Data i ha explicat com les dades poden arribar a ser un valor actiu per a les empreses quan aquestes són analitzades per a ser incorporades a la presa de decisions, generant impacte directe en el volum de negoci.

Segons Navarro, per tal de generar aquest valor, les dades han seguir per diferents fases: recull de dades, anàlisi d’aquestes i la implementació a l’empresa. Ha destacat que la clau per a aprofitar aquest recurs és poder generar models predictius per tal d’anticipar-se al mercat i realitzar implementacions que generin resultats significatius per a l’empresa.

En la sessió també ha intervingut Lluís Pascual, responsable de negoci pels clients del sector financer per HPE al sud d'Europa, qui ha destacat que el centre CIMA de HPE, situat al Parc Científic i Tecnològic de la UdG, aviat celebrarà els quatre anys en funcionament. Lluís Pascual ha destacat que la proximitat a la Universitat de Girona ela ha facilitat la incorporació de nous talents, imprescindibles per a desenvolupar tot potencial de la Big Data.

La segona sessió del cicle, prevista pel proper dijous 1 de desembre, tractarà de la Internet de les coses. La xerrada anirà a càrrec d’Esteve Farrés, responsable de l’àrea Hardware de l’empresa Ubikwa, que ens parlarà sobre les bases tecnològiques i els nous paradigmes que generaran els objectes connectats, generant sens dubte nous models de negoci.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.