Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Més de 2.000 persones participaran en dues curses a Girona aquest cap de setmana

El Cros Ciutat de Girona i la Cursa de Muntanya de Girona compartiran escenari diumenge.

Més de 2.000 persones participaran aquest diumenge en dues curses programades a la ciutat de Girona. Es tracta de la 19a edició del Cros Ciutat de Girona i de la 6a edició de la Cursa de Muntanya de Girona. 

Les diferents proves del Cros començaran a partir de les 9.30 h i es preveu que finalitzin al voltant de les 13.30 h. Els participants recorreran un circuit entre les Ribes del Ter, el Pavelló Municipal Girona-Fontajau i el barri de Fontajau. El campionat és puntuable per al Circuit Gironí de Cros i també per al Gran Premi Català de Cros en les categories cadet, juvenil i júnior. Es preveu que hi participin un miler d’atletes. 

El diumenge es farà també una nova edició de la Cursa de Muntanya de Girona, que tindrà com a punt neuràlgic la plaça de Sant Domènec. La sortida de les proves Express i Trail seran a les 9 h i a les 10 h, respectivament, i l’arribada es farà entre les 10.30 h i les 12 h. La Transgavarres es preveu que finalitzi al voltant de les 12.30 h. El nombre d’inscrits supera les 1.000 persones. 

El Cros està organitzat pel Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Girona i el Consell Esportiu del Gironès. La Cursa de Muntanya està organitzada per l’empresa Klassmark i compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona, ja que és un dels esdeveniments que formen part de l’oferta per potenciar la ciutat com a Destinació de Turisme Esportiu. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.