Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Edward Estlin, guanyadors de l'INTRO 2016

La final es va celebrar ahir a l'escenari de Sant Feliu de Fires de Sant Narcís amb Rooms i la banda de folk com a finalistes.

La banda de folk Edward Estlin es va proclamar guanyadora del Concurs de Música Emergent de Girona INTRO’16 en la Gran Final de Fires, que es va celebrar ahir a l’escenari de Sant Feliu amb les actuacions d’aquesta formació i els altres finalistes, els banyolins Rooms.

El bon nivell i la qualitat de les dues bandes finalistes va dificultar l’elecció final del jurat format pels músics i activistes culturals Urban Cabezas (Urban 33, Geronación) i Edu Bonet (Casa de la Música de Girona); les periodistes Nina Pagès (Surtdecasa) i Pili Turón (Diari de Girona); la programadora Lucía Rocha (Yeah); el tècnic de so de La Mirona, Sergi Corpas; i el representant de l’Espai Marfà Aniol Casadevall.

Edward Estlin és una banda gironina tot i que actualment els seus membres estan afincats a Barcelona. La formció va començar musicant els textos del poeta i dramaturg nordamericà Edward Estlin Cummings. Amb dues guitarres, un violí i un contrabaix, a banda de la bateria i la veu, formen aquesta banda que transmet un so intens i fresc i abandera un “nou concepte de folk”. Com a guanyadors, Edward Estlin han obtingut una gira remunerada per escenaris de diverses festes majors i festivals de les comarques gironines el 2017 que finalitzarà a l’escenari de La Copa a les Fires de Sant Narcís.

El Concurs INTRO és una bona oportunitat per a grups novells, tant per iniciar una dinàmica com a banda, que fins al moment potser no tenien, com per tocar en escenaris en bones condicions tècniques i, per tant, fer un pas més en la seva trajectòria. Aquest any, les bandes seleccionades han pogut actuar en escenaris del festival Strenes i 360Fest i com a teloneres de bandes consolidades a La Mirona.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.