Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Girona acull l'exposició "Les raons de la cooperació" fins al 17 de novembre

La mostra, que té com a objectiu mostrar la cooperació al desenvolupament que es fa des dels municipis, es podrà veure al Cinema Truffaut.

Girona acollirà l’exposició “Les raons de la cooperació”, una mostra que pretén posar de manifest la cooperació al desenvolupament que es fa des dels municipis. S’inaugurarà avui i es podrà veure fins al dia 17 al Cinema Truffaut.

 

L’objectiu d’aquesta mostra és crear reflexió i donar arguments en contra dels atacs que qüestionen les polítiques de cooperació al desenvolupament. També vol donar a conèixer que la cooperació local ha contribuït a la lluita contra la pobresa i les desigualtats i a treballar a favor de la justícia social més enllà dels nostres municipis.

 

El regidor de Cooperació de l’Ajuntament de Girona, Cristobal Sánchez, ha assenyalat que “aquesta exposició respon a una de les cinc prioritats del programa municipal de solidaritat i cooperació de l’any 2017, que és la de contribuir a la creació d’un discurs a favor de la cooperació descentralitzada”. “Amb aquesta mostra volem revertir certs prejudicis que envolten les accions de cooperació internacional i per contra posar en valor un model basat en l’educació transformadora i la cooperació que avanci cap a un model de societat més justa i solidària que, en la mesura de les seves possibilitats, pugui pal·liar les desigualtats entre els països empobrits i els enriquits”, ha afegit.

 

L’Ajuntament de Molins de Rei ha sigut l’encarregat de cedir aquesta exposició de petit format a l’Ajuntament de Girona. En l’elaboració del contingut de l’exposició s’ha tingut en compte la publicació Les raons de la cooperació: guia per a la defensa de la cooperació al desenvolupament des dels municipis, elaborada pel Fons Català de Cooperació.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.