Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Més de 200 experts en biologia del desenvolupament es reuneixen a Girona

El Congrés 11th Meeting of the Spanish Society for Developmental Biology (SEBD) va començar ahir i se celebrarà fins demà al Palau de Congressos de Girona.

Més de 200 experts en biologia del desenvolupament participen durant tres dies en un congrés que es fa a Girona. Concretament, el Palau de Congressos acull, des d’ahir i fins demà, el 11th Meeting of the Spanish Society for Developmental Biology (SEBD). Aquest congrés està organitzat de forma conjunta per l’Associació de la Societat Portuguesa de Biologia del Desenvolupament (SPBD) i la Societat Espanyola de Biologia Cel·lular (SEBC). 

Sota el lema de “La biologia del desenvolupament ajuda”, es pretén captar l’atenció de directors i experts innovadors de la industria de la biomèdica per trobar-se i intercanviar idees. El camp de la biologia del desenvolupament ha generat gran quantitat d’informació rellevant en el camp de la biomedicina, contribuint a les àrees de les cèl·lules mare, la genètica, la gnòmica funcional, la tecnologia de la imatge i l’enginyeria del teixits, entre d’altres. 

El congrés és una excel·lent oportunitat per descobrir les últimes aproximacions experimentals i les orientacions futures en biologia del desenvolupament i de la cèl·lula, així com per debatre les noves dades i idees. El programa inclou els líders mundials en diferents camps, comunicacions orals i tallers sobre temes com la biologia cel·lular, els oscil·ladors biològics i el desenvolupament neural, entre d’altres. Així mateix, se celebrarà un col·loqui on els joves investigadors de les tres societats tindran l'oportunitat de presentar les seves dades i fomentar noves interaccions. 

L’organització tècnica del Congrés va a càrrec de Manners, una prestigiosa i experimentada agència organitzadora d’esdeveniments de Barcelona. 

Tal com ha explicat la tinenta d’alcalde i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, “esdeveniments com aquest ens situen com una destinació de turisme de negocis de referència en aquest sector i donen a conèixer l’oferta de congressos de la ciutat en l’àmbit internacional (MICE)”. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.