Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La tercera edició de la Cursa de la Dona arriba a les 5.000 inscrites

El recorregut d'aquest any es canvia a causa de la gran afluència de participants i surt del passeig de la Devesa.

Aquest matí s’ha presentat la tercera edició de la Cursa de la Dona, que es farà el proper 2 d’octubre. La prova està coorganitzada per Esports Parra i l’Ajuntament de Girona amb la col·laboració de l’entitat Atletisme Girona. A hores d’ara hi ha 4.600 inscrites, xifra que representa un increment del 34% respecte l’edició de l’any passat (3.300) i un rècord absolut de participació en una cursa a la ciutat de Girona. A causa de la gran afluència d’inscrites s’ha canviat el recorregut de la cursa, que començarà al passeig de la Devesa i s’acabarà al recinte de la Copa, on se celebraran una sèrie d’espectacles com a cloenda de l’esdeveniment. 

Cal destacar que “és la primera vegada que es fa la Cursa de la Dona en clau DTE Girona, la qual cosa vol dir que s’han pensat activitats i s’ha fet una campanya específica per promocionar l’oferta de cap de setmana dels hotels de la DTE amb la idea que les dones que s’apuntin a la cursa es quedin a passar el cap de setmana a Girona i puguin gaudir de la ciutat”, ha explicat la tinenta d’alcaldia i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs. El dissabte 1 d’octubre a partir de les 5 de la tarda hi haurà tallers per a nens i nenes al petit envelat situat a la plaça del Lleó, i a partir de les 6 es faran 2 masterclass de zumba i una desfilada de moda de roba esportiva. 

La cursa tindrà un recorregut d’uns 5 km, aproximadament, i hi ha dos tipus d’inscripcions: per a les corredores i per a les caminants. Les inscripcions es tancaran el 23 de setembre i el preu és d’11 euros. El circuit és apte per a tots els nivells i passarà per diferents indrets cèntrics de la ciutat. Com a novetat, aquest any, per tal de facilitar la marxa de les inscrites, s’han programat diferents entrenaments anteriors a la prova que han servit per fer grup i aconseguir les condicions òptimes per poder-hi participar, tot i que és una cursa que es pot fer tant a peu com corrent. 

La regidora Isabel Muradàs també ha volgut destacar “la importància de l’esdeveniment, que més enllà del gran nombre d’inscrites, s’ha fet possible gràcies a la quantitat de gent i empreses que tenen ganes de col·laborar-hi” i ha volgut deixar pal·lès que “competir no és el més important; la competició queda relegada per passar a ser un dia per gaudir-lo i de caire festiu”. A la presentació també hi han participat el representant territorial de l’Esport a Girona, Josep Pujols; el president del Club Atletisme de Girona, Xavier Avellana, i el gerent d’Esports Parra, Antonio Parra. 

La prova té finalitats solidàries i un euro de cada inscripció, i part del marxandatge de la cursa, es destinarà al Grup Iris i a l’Associació Joves i Valentes de la Fundació Oncolliga. Altres entitats solidàries que seran presents a la cursa són el Banc de Sang i Mechones Solidarios. 

Per a més informació i inscripcions podeu consultar la web de la Cursa de la Dona www.cursadeladonagirona.com

RECORREGUT NOU

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.