Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El CT Girona acull fins el proper 10 de setembre, el Campionat de Catalunya Absolut de Tennis amb la presència confirmada d'Albert Ramos

Ahir es va presentar la competició amb presència de les màximes autoritats de la Demarcació

Des d’ahir i fins el proper dissabte 10 de setembre, les instal·lacions del CT Girona acolliran la 110a edició del Campionat de Catalunya Absolut de tennis, Trofeu Joan Margets i Ferrer. La presentació es va portat a terme ahir a les instal·lacions del CT Girona amb la presència de Marta Madrenas, alcaldessa de Girona; Joan Navarro, president de la Federació Catalana de tennis; Josep Pujols, representant territorial de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya; Carles Salgas, Diputat d’esports de la Diputació de Girona i Carles Montañés, president del CT Girona.

 

En els parlaments les autoritats van coincidir en ressaltar la satisfacció perquè el CT Girona torni a portar les millors raquetes del país a la ciutat de Girona. L’alcaldessa de Girona Marta Madrenas va felicitar el club per l’organització del campionat i també va agrair a la Federació Catalana de Tennis la seva aposta per Girona: “donem molta importància a l’esport de base, i campionats com aquest serveixen perquè els nois i noies puguin veure a la pista i tenir a prop els seus referents”. Madrenas va destacar el paper de l’esport com a element de salut i cohesió social, i també com a dinamitzador econòmic.

 

El President de la Federació Catalana de Tennis, Joan Navarro va confirmar la presència de l’actual campió de la competició Albert Ramos, com també les moltes possibilitats que el medallista d’or als JJOO de Rio, Marc López pugui estar present.

 

Josep Pujols i Carles Salgas van voler ressaltar la gran tasca del CT Girona que fa que la ciutat de Girona tingui novament el Campionat de Catalunya absolut i per tant, les millors raquetes del país. A més, no van deixar escapar l’oportunitat per “felicitar al CT Girona per la seva empenta i ganes d’acostar el tennis a tothom”.

 

L’amfitrió de l’acte, Carles Montañés va donar la benvinguda oficial a les autoritats i també es va mostrar “satisfet per tenir el Campionat en el CT Girona, una mostra més del que volem: obrir l’entitat a la societat gironina”.

 

Fins el proper dimecres, es portaran a terme la fase prèvia de les quals sortiran quatre jugadors en categoria masculina i quatre jugadores en categoria femenina que accediran al quadre final.


 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.