Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La 18a edició de La Tramun centrarà un cap de setmana ciclista a Girona

L'activitat tindrà lloc els dies 15 i 16 d'octubre i acabarà per primer cop a la ciutat.

La tinenta d’alcalde i regidora d’Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs; el diputat d’Esports de la Diputació de Girona, Carles Salgas, i els organitzadors de la prova, Fidel Freixes i Francesc Ferragut, han presentat aquest matí la 18a edició de la prova ciclista La Tramun, que tindrà lloc els dies 15 i 16 d’octubre. 

Una de les principals novetats d’enguany és que la prova finalitzarà per primer cop a la ciutat de Girona, concretament al Pavelló Municipal Girona-Fontajau, lloc on s’han programat una sèrie d’activitats centrades en el món ciclista durant el cap de setmana. Dins el programa, i entre d'altres activitats, s'organitzarà un campus esportiu obert a nens i nenes de 5 a 15 anys de dos dies de durada, es muntaran inflables i circuits infantils a la zona d'arribada i s'oferirà una conferència especialitzada. També es farà un dinar popular, i es prepararà una zona d'exposició i test de bicicletes. Com l'any passat, a la cursa de llarg recorregut (68 km) s'hi suma també una cursa de 33 km amb la mateixa filosofia i una cursa per infants, La Tramunkids. 

“La prova reina és tot un repte pel salt que dóna aquest any, però la prova és important no només perquè sigui un repte, sinó perquè es farà a la ciutat un gran cap de setmana esportiu”, ha subratllat la regidora Isabel Muradàs.

Aquest any per primer cop la prova formarà part de la Mountain Bike Marathon World Series de la Unió Ciclista Internacional (UCI). Aquest fet, i que acabi per primer cop a Girona, servirà també per fomentar la marca DTE (Destinació de Turisme Esportiu) i a la vegada donar prestigi a la cursa aprofitant l'auge del món de la bicicleta a la ciutat.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.