Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Girona Jazz Festival presenta una imatge renovada per a la 16a edició

Una actuació de músics joves de Girona, Barcelona i Perpinyà als Jardins de Fora Muralla donarà el tret de sortida al festival el 17 de setembre. Tom Harrell és el cap de cartell d'una programació musical que s'allargarà fins al 30 de setembre.

El Girona Jazz Festival –fins ara Festival de Jazz de Girona- estrena nom i imatge en la 16a edició de l’esdeveniment, que tindrà lloc enguany del 17 al 30 de setembre. Durant dues setmanes, tindran lloc a la ciutat i a municipis propers –Salt i Banyoles- una desena d’actuacions musicals amb el jazz com a denominador comú.

El festival arrencarà el 17 de setembre amb una actuació de joves músics que tindrà lloc als Jardins de Muralla. Hi participaran grups de l’Escola de Música Moderna de Girona, de Taller de Músics de Barcelona i del Col·lectiu Jazz del Conservatori de Perpinyà. L’endemà, el 18 de setembre, l’Auditori de Girona serà l’escenari del concert del cap de cartell del festival, el compositor nord-americà Tom Harrell, una actuació coproduïda precisament entre el festival i l’Auditori. Fins al dia 30 passaran pel festival artistes emergents, com Mathilde Toussaint, Xavi Torres Trio o Lasting Groove, i altres de consolidats com Jeff Ballard Trio, Carles Benavent o Patáx. Una actuació itinerant de la Girona Marxing Band, a la Rambla i al Mercadal, i un concert gratuït de Toni Saigi i Andreu Moreno a la Fundació Valvi tancaran la setzena edició del festival.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha destacat aquest matí durant la presentació del festival que “amb les renovacions d’aquest any, la qualitat, l’essència i la delicadesa del producte del festival continua vigent”. “És un dels tastets més importants del jazz al sud d’Europa i estem orgullosos que es faci a la nostra ciutat i que s’hi relacioni el nom de Girona”, ha afegit. Per la seva banda, el director del festival, Francesc Ubanell, ha explicat que “el cartell d’aquest any s’acosta bastant a un cartell perfecte” i que enguany canvien també la filosofia del festival passant a incorporar més concerts de pagament amb la intenció de fer “canviar els hàbits de la gent i que es mentalitzin que tot té un preu i que també s’ha de pagar per la cultura”.

Podeu consultar més informació i la programació completa al web www.gironajazzfestival.cat  

div data-configid="0/38381975" style="width:525px; height:372px;" class="issuuembed">
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.