Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Ja pots escoltar el darrer programa de la segona temporada de la Ràdio Atòmica

Programa especial d'estiu

Benvinguts i benvingudes a un nou programa de la Ràdio Atòmica! El programa de ràdio online on tots som protagonistes! Amb aquest cinquè programa tanquem la segona temporada. Tornarem al setembre amb una Atòmica renovada amb la que esperem que sigui una gran tercera temporada!

En aquest programa especial d’estiu hem obert les portes del nostre espai i hem comptat amb la col•laboració dels diferents nois i noies que han passat per la setmana temàtica de la ràdio organitzada al juliol a Els Químics Espai Jove.

Durant 3 dies, hem gaudit d’un nou equip radiofònic de gran nivell. Han preparat el programa, les seves seccions, el guions, l’edició i l’enregistrament.

Volem agrair a tothom qui ha participat d’aquesta setmana temàtica de la ràdio. Gràcies a la vostra predisposició i professionalitat ja tenim el programa número 5. Ho hem gaudit molt! Moltes gràcies per aportar els vostre granet de sorra a la nostra ràdio!

En aquesta nova entrega gaudireu de nou d’un munt de seccions. I tot això amb bona música, i bona gent!! Ens hi acompanyes?

I recorda que si tens ganes de formar part de la nostra ràdio, ens agradarà molt. L’Atòmica! us està esperant. Estem buscant persones que vulguin fer de locutor, entrevistador, editor, etc., amb nosaltres. Anima’t, que no cal tenir experiència prèvia! Aquest pròxim setembre hi tornarem amb moltes ganes!!!

Aquí pots escoltar el programa: www.radioatomica.cat

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.