Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Arrenca "Spiritus", un cicle de visites tematitzades nocturnes a la Catedral de Girona

Durant els mesos de juliol, agost i setembre el temple obrirà les seves portes amb l'objectiu de donar a conèixer el seu patrimoni tangible i intangible

Des del passat dia 8 de juliol i fins al proper 10 de setembre, la Catedral de Girona obrirà les portes amb les visites tematizades nocturnes “Spiritus”, organitzades conjuntament entre el Bisbat de Girona i Terramar, amb el suport de l’Ajuntament de Girona. L’objectiu de l’activitat és donar a conèixer tot el patrimoni que conté la Catedral. Durant el programa de Girona 10 ja es va fer la primera prova de visita per ajudar a conèixer una mica millor la història de la ciutat i dels seus habitants al llarg dels segles, i a causa de la bona afluència de públic i la valoració positiva que se’n va fer, s’ha recuperat l’activitat. 

El projecte es basa en el rigor de continguts i els fets històrics perquè a través de la visita dramatitzada es traspassin els continguts i els conceptes als participants de la zona, visitants i turistes. La visita s’estructura a través d’un guió fonamentat en els documents històrics, uns personatges caracteritzats segons les fonts històriques, un recorregut d’ambientació, i un pla de difusió amb material de l’activitat. El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, rha destacat que “tant el temple com totes les obres d’art que conté són signe del que la Catedral ha estat en el passat i que encara avui és”, alhora que també ha remarcat que “tant l’edifici com la institució són elements vius que formen part inexorable de Girona”. 

Els dies en què s’ofereixen les vistes són el 15, el 21, el 23 i el 28 de juliol; el 4, el 6 l’11, el 13, el 18, el 20, el 25 i el 27 d’agost i l’1, el 3, el 8 i el 10 de setembre. Les visites s’ofereixen en diferents idiomes (català, castellà, anglès i francès), en l’horari de 21 h a 23 h i tenen una durada d’una hora. Les reserves es poden fer a través del telèfon 618 54 79 58 o del correu electrònic terramar@terramar.org, a un preu de 10 euros (5 euros per als menors de 16 anys). 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.