Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La tercera edició de les jornades Girona novaCultura de Salut girarà entorn del concepte de "consciència"

L'esdeveniment se celebrarà del 23 al 25 de setembre en diferents espais emblemàtics del Barri Vell i inclourà ponències, tallers i activitats familiars.

La tercera edició de les jornades Girona novaCultura de Salut, organitzades per la Fundació Oncolliga Girona, se celebrarà del 23 a 25 de setembre sota el títol Consciències. L’esdeveniment, concebut per reflexionar en profunditat sobre la importància de les emocions i els sentiments en la salut física, pretén en aquesta ocasió donar eines per apropar l’individu al concepte de consciència des de diferents perspectives, com ara la filosofia, la salut o la religió. Les jornades comptaran amb la presència de diversos especialistes, com ara la filòsofa Victòria Camps o el periodista i escriptor Gaspar Hernàndez, i inclourà tallers i activitats pensades per a tota la família, entre ells un taller de ioga a l’aire lliure. Totes les activitats seran gratuïtes i tindran lloc en diferents espais emblemàtics del Barri Vell. Les inscripcions s’obriran properament a la pàgina web www.oncolligagirona.cat.

“És un tema complex i el que pretenem és enriquir i nodrir des de diferents perspectives, però sempre amb l’objectiu de que tot plegat sigui útil i ens ajudi a connectar amb el que sentim, autoobservar-nos, conèixer-nos a nosaltres mateixos i adonar-nos del que hem de canviar perquè aquest és el camí per transformar-nos”, afirma Sylvia Miàs, directora de les jornades.

Miàs aclareix que “parlarem de consciències en plural i no de consciència per subratllar la tasca que ha de realitzar cadascú per arribar a estar més conscient”. “La majoria de nosaltres –afegeix- tenim una consciència semi-desenvolupada, però podem cultivar-la. Ho farem gràcies a prestigiosos professionals de diferents àmbits del saber.”

Coincidint amb les jornades, tindrà lloc també un sopar benèfic que s’emmarca dins de les celebracions previstes amb motiu del 20è aniversari de la Fundació Oncolliga Girona. Tres cuiners amb estrella Michelin de les comarques gironines seran els encarregats de preparar els plats d’aquest sopar inspirant-se en les Consciències de l’Oncolliga.

Girona novaCultura de Salut va néixer l’any 2013 com a plataforma per donar a conèixer les eines i els camins que ens han d’ajudar a gestionar les nostres emocions, la importància de les relacions socials i a connectar amb la plenitud del nostre ser espiritual per gaudir d’una vida més saludable. Després de dues edicions consecutives, al 2013 i 2014, la Fundació Oncolliga Girona va decidit organitzar l’esdeveniment bianualment.

Més de 200 comerços i entitats de tot Girona col·laboraran en aquest nova edició de Girona novaCultura de Salut. Cadascun d’ells s’identificarà amb un dels missatges sobre la consciència que han escrit per a l’ocasió filòsofs, escriptors, psicòlegs i altres especialistes. Aquestes frases es podran llegir a les banderoles promocionals que hi haurà penjades a diferents carrers de la ciutat i que han estat dissenyades per l’equip de Glam Comunicació.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.