Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona impulsa un espai d'assessorament per a famílies amb fills adolescents

El Centre Jove de Salut promou, amb aquesta iniciativa gratuïta, el treball familiar amb caire preventiu i com a nucli d'escolta, assessorament i acompanyament.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la regidora de Salut, Eva Palau, han presentat aquest matí l’Espai d’Orientació Familiar de la ciutat, un projecte adreçat a oferir als pares i mares un lloc d’escolta, assessorament i acompanyament en els dubtes que tinguin en el dia a dia de la relació amb els seus fills i filles, sobretot durant l’etapa de l’adolescència. El Centre Jove de Salut de Girona serà el punt on s’ubicarà aquest servei municipal gratuït, que neix amb el propòsit de promoure el treball familiar amb caire preventiu i no terapèutic. 

Aquest model de treball es basa a promoure la salut i millorar les relacions familiars a través d’oferir un espai on les famílies puguin expressar totes les seves preocupacions amb relació a la cura dels seus fills, mitjançant una intervenció orientativa i d’assessorament. L’equip professional del Centre Jove de Salut treballarà de manera individualitzada amb les famílies i els donarà suport en aspectes com la prevenció de conductes i hàbits de risc dels seus fills, com consum de drogues, addiccions, agressivitat o trastorns alimentaris; temes relacionats amb l’àmbit escolar, com el bullying o rendiment acadèmic, o dubtes sobre sexoafectivitat a l’adolescència. Aquest servei es completarà amb sessions grupals. 

Marta Madrenas ha posat en valor aquest servei, i ha destacat l’aposta per la implicació de les famílies: “Des de l’Ajuntament volem també oferir serveis per ajudar en l’educació i el creixement dels nostres fills i filles, però és important que els pares i mares vinguin perquè la màxima responsabilitat en aquest sentit és seva”, i ha remarcat que en cas de dubtes les famílies han de saber que el consistori ofereix aquest servei professional, abans que no aventurar-se a informar-se a llocs com Internet. Madrenas ha visitat les instal·lacions del Centre Jove de Salut, i s’ha interessat amb els tècnics per les experiències que s’hi treballen. 

Les persones que vulguin fer ús d’aquest servei caldrà que es posin en contacte amb el Centre Jove de Salut per concertar una cita.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.